Ga naar inhoud

Lenco cooltab 72 dc


Aanbevolen berichten

Hoi\r\n\r\nEr is een promo aan de gang over de Lenco cooltab 72 dc [url]http://www.lenco.com/nl/p/cooltab-70-2[/url]\r\nZou dit een redelijk toestel zijn. Internet heb niet echt nodig, enkel ebooks en strips kunnen lezen en video\'s kunnen spelen. Al heb ik gelezen dat vlc player op android niet alle formaten kan lezen. Klopt dit?
Link naar reactie
Interessantste low budget tablet van nu is de Lenovo IdeaTab A1000-F-00087 voor 99 euro.\r\n[url]http://tweakers.net/pricewatch/348391/lenovo-ideatab-a1000-f-00087-zwart.html[/url]\r\n[url]http://shop.lenovo.com/nl/en/tablets/ideatab/a-series/a1000/#techspecs[/url]\r\n\r\nDual core processor, Android Jelly Bean, 1024x600 pixels scherm, 1GB RAM.\r\n\r\nDat zijn wel de minimale specs die je moet hebben voor een goede Android tablet beleving. Alle tablets met mindere specs moet je mijden want daar krijg je geheid spijt van.
Link naar reactie
Bedankt voor de tip. Bestaat er nu een app van een mediaspeler die de meeste formaten kan lezen? Ik heb een archos ereader waar ik appslib op heb staan, maar ik heb al de mediaspelers uitgeprobeerd en iedere keer geeft die een foutmelding bij mkv en andere formaten. Vandaar dat ik wil overstappen naar een echte tablet en hopelijk geeft die dat probleem niet of moet het toch iedere keer geconverteerd worden?
Link naar reactie
Nou moe ... gisteren was die met Full HD nog voor 250 euro te krijgen! Gaat hard ... dan maar deze met quad core processor:\r\n[url]http://tweakers.net/pricewatch/328786/asus-memo-pad-smart-10-inch-blauw.html[/url]\r\n\r\nDie Prestigio ken ik niet, maar qua specs zou het wel voldoende moeten zijn. Al is Android 4.0 al weer wat minder en het scherm heeft een niet zo handige resolutie voor de Android apps.
Link naar reactie
De Asus voor 250 €? Ik was aan het zoeken en ik vond enkel maar twee prijzen rond de 330 €, vandaar mijn reactie dat dit te duur was.\r\nIk heb zelf een Asus laptop en ben daar heel tevreden over, maar 300 € is te duur. Van de prestigio heb ik zelf ook niet gehoord. Maar dat wilt niet zeggen dat het geen goed merk kan zijn. Ik zal zelf ook nog wel eens rondkijken, maar zeker geen Archos. Mijn ereader is een Archos en die reageert verschrikkelijk qua touchscreen.
Link naar reactie
Jouw voorstel zal ik zeker eens bekijken.\r\n\r\nGroupon biedt ook een tablet aan, ze vermelden wel de specificaties, maar niet het merk.\r\n[url]http://www.groupon.be/deals/nationale-deal/Groupon-Goods-Global-GmbH/29513268[/url]\r\n\r\nDat is het nadeel dat ze geen merk geven, dat wantrouw ik wel wat. Je kan niet zoeken op reviews van anderen.
Link naar reactie
  • 3 weken later...
Hoi \r\n\r\nze brengen volgende week bij aldi een medion lifetab 10\" uit. Maar ik ben aan het twijfelen tussen deze en de yarvik noble 10c.\r\nwat is het beste qua prijs?\r\n\r\nMedion specificaties\r\nTablet 10,1\"\r\nMEDION® LIFETAB® E10316 (MD 98516), 25,7 cm/10,1\" HD-multitouchscherm met HD-resolutie, Quad-Core-processor (ARM Cortex A9 (1,6 GHz)), Android™ 4.2 Jelly Bean \r\n\r\n talrijke apps beschikbaar via Google Play™\r\n snelle draadloze LAN IEEE 802.11n-standaardtechnologie\r\n 16 GB intern geheugen\r\n 2 ingebouwde camera\'s\r\n talrijke aansluitmogelijkheden waaronder miniHDMI-uitgang, microUSB 2.0 met USB-hostfunctie, microSD/SDHC/SDXC-kaartlezer, enz.\r\n accu met lange gebruiksduur (autonomie tot 6 uur)\r\n incl. microUSB-kabel, microUSB-hostkabel en netadapter met aansluitkabel\r\n slechts 10,5 mm dun en 575 g licht\r\n\r\nYarvik: [url]http://www.yarvik.com/nl/product/tablets/noble/TAB10-400/[/url]
Link naar reactie
De specs van die Medion zien er idd. niet slecht uit, veel connectiviteit:\r\n[url]http://aldi.medion.com/md98516/nl/?refPage=aldi#[/url]\r\n\r\nVerder heeft Mediamarkt de Asus Memo Pad 10 voor 199 euro (na 30 euro cashback van Asus). Maar deze versie van de Memo Pad heeft helaas geen HDMI aansluiting.\r\n[url]http://tweakers.net/pricewatch/355599/asus-memo-pad-10-grijs.html[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...