Ga naar inhoud

Harde schijf vervangen


Aanbevolen berichten

Ik had mijn laptop ter reparatie aangeboden en daaruit bleek dat de harde schijf kapot was.\r\nZe hebben de harde schijf vervangen, maar de bezochte websites en de favoriete websites staan er allemaal nog gewoon op. Worden deze niet op de harde schijf opgeslagen?\r\n\r\nOok maakt de nieuwe harde schijf een hard zoemend geluid. Dat was bij de vorige niet zo.
Link naar reactie
Als je een hd goed vervangt en van de oude nog een backup/schaduwkopie kunt maken, heb je inderdaad alles terug.\n\nSoms wordt een laptop uitgerust met een 5400 toeren hd. (stiller en zuiniger, maar ook iets langzamer)\nBij vervanging wordt dan soms een 7200 toeren hd gemonteerd. \nMaar normaal moet je die ook niet echt kunnen horen en zeker geen hard zoemend geluid. \nIk zou er toch even mee terug gaan en opheldering vragen. \n\nNiek
Link naar reactie
[QUOTE=Niekie30;646135]Als je een hd goed vervangt en van de oude nog een backup/schaduwkopie kunt maken, heb je inderdaad alles terug.\r\n\r\nSoms wordt een laptop uitgerust met een 5400 toeren hd. (stiller en zuiniger, maar ook iets langzamer)\r\nBij vervanging wordt dan soms een 7200 toeren hd gemonteerd. \r\nMaar normaal moet je die ook niet echt kunnen horen en zeker geen hard zoemend geluid. \r\nIk zou er toch even mee terug gaan en opheldering vragen. \r\n\r\nNiek[/QUOTE]\r\n\r\nIk had de laptop ter reparatie aangeboden bij Saturn. Dus deze is opgestuurd. Alles is er verder wel vanaf alleen de favoriete websites en de bezochte websites staan er nog op. Dus dit is wel mogelijk na vervanging van de harde schijf?\r\n\r\nDeze harde schijf maakt erg veel lawaai dus daar ga ik weer mee terug.
Link naar reactie
[QUOTE=Siebrand;646145]Maar de favoriete websites en bezochte websites, blijven gewoon bestaan na een vervanging van een harde schijf[/QUOTE]\r\nAlleen als de inhoud van de oude schijf wordt gekopieerd naar de nieuwe. Daar moet dus wel wat voor gedaan worden om alles te houden.\r\n\r\nIn jouw geval betekent dit dat de reparateur dit voor je gedaan heeft. Of dat de schijf helemaal niet vervangen is.
Link naar reactie
  • 3 weken later...
Misschien handig om even het serienummer op de site van de fabrikant te controleren.\nEr moet .... jaar garantie op zitten (het aantal jaren staat wel ergens op de site)\nAls de site zegt dat het minder is, of helemaal niets, kun je nog wel eens te maken hebben met een 2e hands schijf.\nTegenwoordig kun je niet alles maar aannemen wat ze zeggen, of je moet er met je neus bovenop staan.\n\nMet verschillende programma\'s is het serienummer te vinden.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...