Ga naar inhoud

Gebruikersaccountbeheer melding Adobe


Aanbevolen berichten

  • Reacties 156
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    157

[QUOTE=frankvlasman;640635]Als ik een power point voorstelling open en ik heb het grote scherm aan komt het ook daarop. Ik kan het er niet af krijgen, het is een ,ziet er uit, als een werk voorbeeld.Ook met verkleinen en naar de laptop slepen helpt niet. ! Wie o wie?? Frank.[/QUOTE]\r\nHet is uit je omschrijving moeilijk op te maken hoe dat er uit ziet, en zeker wat [I]exact[/I] de tekst is.\r\nIs er een mogelijkheid dat je een afbeelding laat zien ? Met Alt+Printscrn kan je het venstertje op het klembord krijgen, en in een fotoprogramma plakken als nieuwe afbeelding.\r\n\r\nKan je vertellen welke Windows versie je gebruikt, XP, Vista, Windows 7 of 8 ?
Link naar reactie
[QUOTE=frankvlasman;640635]Als ik een power point voorstelling open en ik heb het grote scherm aan komt het ook daarop. Ik kan het er niet af krijgen[/QUOTE]\r\nVergeef ons, maar ik denk (ook voor de anderen denk ik nu even :D ) dat wij deze mededeling betrokken op de originele vraag, dus wij lazen:\r\n\r\n\"[I]Als ik een power point voorstelling open en ik heb het grote scherm aan komt [B]de foutmelding[/B] ook daarop. Ik kan het er niet af krijgen...[/I]\"\r\n\r\nDat krijg je vanzelf als er meerdere vragen in één thread worden behandeld, dan moet je heel goed onderscheid blijven houden, en telkens benadrukken over welk probleem je schrijft.
Link naar reactie
[QUOTE=frankvlasman;640774]mijn nederige excuses Erik.\r\nHet lost alleen het probleem niet op! Er komt GEEN foutmelding maar alleen op de beide schermen en van het grote scherm kan ik het dus niet verwijderen. Dat is het dus. Frank.[/QUOTE]\r\n\r\nFrank: Het gaat erom over welk probleem we het nu hebben. \r\n\r\nJe start met een vraag over een melding van Adobe.?\r\nDaarna stel je er één over Delta search? \r\n\r\nWe willen even weten welk probleem er nog wel is en welk niet. \r\n\r\nVerder kunnen we niet zoveel met \" [QUOTE]maar alleen op de beide schermen en van het grote scherm kan ik het dus niet verwijderen\"[/QUOTE] \r\n\r\nHeb je 2 monitoren aangesloten staan, of zelfs 3? \r\n\r\nNiek
Link naar reactie
Geeft niet, de fout wordt vaker gemaakt:\nDurf je deze aan: (tijdelijk om te zien of het dan is opgelost) \n[QUOTE]GEBRUIKERSACCOUNTBEHEER PERMANENT UITSCHAKELEN?\n\nWindows Vista is niet voor niets uitgerust met Gebruikersaccountbeheer, dus is het wel verstandig deze permanent uit te schakelen? Het blijkt dat het UAC een grote impact heeft op procedures die met veiligheid te maken hebben. Zo wordt de lijst met bezochte websites (een functie waarmee de URL automatisch wordt aangevuld bij het intikken van eerder bezochte websites in de adresbalk van Internet Explorer) bijvoorbeeld anders opgeslagen wanneer Gebruikersaccountbeheer is uitgeschakeld. De statusbalk van Internet Explorer geeft ook een melding dat de beveiligde modus is uitgeschakeld. Het moge dus duidelijk zijn dat Windows Vista bepaalde procedures anders aanpakt zodra het UAC is uitgeschakeld. Uit veiligheidsoverwegingen is het dan ook onverstandig Gebruikersaccountbeheer permanent uit te schakelen.[/QUOTE]\n\n[QUOTE]Gebruikersaccountbeheer (UAC) uitschakelen. Dit kan via het configuratiescherm, onderdeel Gebruikersaccounts, optie Instellingen voor Gebruikersaccountbeheer wijzigen. Deze methode wordt echter niet geadviseerd als structurele oplossing![/QUOTE]\n\n\n\nIk heb maar even Vista gebruikt en had het altijd uitgeschakeld staan. Nu bij W7 ook. Je leest het schermpje toch niet meer, na de 300 ste keer.\n\nNiek
Link naar reactie
[QUOTE=frankvlasman;640832]\r\nAdobe: helemaal verwijderd (ja,ja) en weer gedownload. Blijft hetzelfde.[/QUOTE]\r\nOK, ik ben nog steeds geïnteresseerd in de [B]exacte[/B] tekst van die foutmelding (want daar gaat dit nog steeds ook over naar ik aanneem), elke komma en punt willen we weten ;)\r\n\r\n(We kunnen beter in deze thread alle andere genoemde foutjes ook bekijken, in de gegeven situatie proberen we het gewoon)
Link naar reactie
Erik en BackupMod.\nOpenen PDF bestand.\nGebruikersaccount beheer./Wilt U het volgende programma toestaan wijzigingen aan deze computer aan te brengen.\nProgrammanaam :AcroRd32.exe\nGecontroleerde uitgever:Adobe Systems,Incorporated\nAfkomstig van: harde schijf op deze computer.\nDetails weergeven: Ja/nee.\nWijzigen wanneer deze meldingen worden weergegeven..\nhé,hé dat was het !!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...