Ga naar inhoud

foto' op CD zetten


Aanbevolen berichten

Is helemaal afhankelijk van waar je de cd mee af wilt spelen ,en of dat apparaat ook foto\'s kan laten zien.\r\nDe meeste dvd/bleuray spelers kunnen dit wel.\r\nDe foto\'s moeten dan jpg zijn ,maar bij een normale kamera zijn het ook jpg\'s.\r\nGewoon als data een cd branden en daar de foto\'s los of in mappen op zetten.\r\nIk zouw geen rw gebruiken want die zijn veel minder goed te lezen door de afspeel apperatuur.
Link naar reactie
Eerst zit je te verkondigen dat je helemaal afhankelijk bent van waar je de cd mee wilt afspelen, en of dat apparaat ook foto\'s kan laten zien en vervolgens zou je geen rw gebruiken want die zijn veel minder goed te lezen door de afspeelapparatuur.\r\n\r\nJa, wat krom is, kun je soms moeilijk recht maken. In ieder geval weet ik geen kwalitatief verschil tussen recordable en herschrijfbare (RW) dvd/cd\'s. Ik gebruik al jaren Nashua RW en altijd werken ze prima en zijn betrouwbaar, Alleen dat gedonder met die verschillende formattering en + en - en finaliseren e.d. hadden ze nooit moeten uitvinden. Ze hadden voor de schijven en apparatuur één standaard moeten afspreken. Maar ja, die schijven is nu in feite achterhaald want het is allemaal externe HDD\'s met USB en NAS wat de klok slaat.
Link naar reactie
Dan heb jij met jouw spullen veel geluk ,want veel vooral oudere afspeel apperatuur speelt geen rw af.\nEn ja ,,hij zal toch eerst moeten weten of hij met zijn dvd speler wel foto\'s op cd kan afspelen.\nOok dat kan niet met alle apparaten.\nAls je dat niet zeker weet en je gaat ook nog eens met rw aan de slag dan heb je al twee redenen waarom het afspelen wel eens niet zouw kunnen werken.\nEen cd is tegenwoordig zo goedkoop dat het helemaal niet rendabel is om met rw te gaan klooien.\nDe cd die hij brand speelt natuurlijk altijd wel op de pc af ,dus hoeft nooit weg gegooid te worden want het is een prima backup voor de foto\'s.\n\nEen cd formateren hoeft ook al nooit ,dat doe je alleen als de cd als een soort hd wordt gebruikt waar je geregeld wat op wilt zetten zonder af te sluiten.Daar is zelfs een speciaal prg voor nodig \"direct cd of incd\" of zoiets.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...