Ga naar inhoud

Saboteert www.bingocams.com je account??


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Beste forumleden,\r\n\r\nMijn zwager speelt sinds enige tijd op [url]www.bingocams.com[/url]. Ik zag de website ook al eens in computeridee aanbevolen. Nu het volgende: als mijn zwager (en een ander in zijn huis trouwens ook) op een bepaald bonusaantal komt wordt hij er uit gegooid. Hij kan dan wel inloggen, maar het speelveld e.d. blijft blanco. Contact gezocht met de website en de vaste zaken allemaal doorgelopen. Flashplayer is up to date, geschiedenis en cookies en zo allemaal verwijderd. IE9 en Chrome naar de standaard instellingen. Niks werkte. Een aparte gebruiker aangemaakt voor speciaal Bingocams. Alle rechten gegeven v.w.b. toegang tot pc, bediening webcam, audio en zo meer. Ook in de flashplayer instellingen alle toegang gegeven. Werkt niet. Het vreemde is, dat hij gisteren dan telkens een half uurtje kan spelen en dan ligt hij er weer uit.En nog vreemder, als ik op mijn PC inlog in mijn eigen huis met zijn account en wachtwoord, werkt het wel.\r\nVanmorgen werkte er weer niets bij hem. \r\n\r\nAan zijn internetverbinding zal het ook wel niet liggen, want ik probeer steeds het een en ander uit op zijn laptop via Teamviewer. Werkt perfect en snel. (Geweldig programma trouwens, scheel me veel ritjes op en neer)\r\n\r\nHeb een complete virusscan e.d. gedaan, niks gevonden. Ik krijg sterk de indruk dat deze site zelf het spelen saboteert. Kan zijn IP-adres dan telkens voor enige tijd geblokkerd worden of zo? Ik heb het trouwens ook geprobeerd in de Incognito modus, maar werkt ook niet. Heeft iemand hier ervaring in? Of weet iemand wat een oplossing kan zijn. Mijn ideeën zijn uitgeput.\r\n\r\nBij voorbaat dank voor het meedenken.8-)
Link naar reactie
Beste trubbel,\r\n \r\nIk ben medewerker op genoemde site en ben een van de eindverantwoordelijken voor het technisch functioneren van het spel. Jammer dat je zwager zoveel problemen ervaart tijdens het spelen! \r\n \r\nJe gedachte dat een spellensite af en toe haar klanten zou blokkeren, vind ik een beetje gek. Waarom zou een site dat doen? Die wil toch juist dat je zoveel mogelijk speelt? \r\nIn ieder geval geef je het antwoord eigenlijk zelf al: omdat het account correct werkt vanaf een ander adres, kan het probleem niets te maken hebben met het account of gegevens daarvan. \r\n \r\nIk denk dat het probleem eerder ligt in de richting van een haperende internetverbinding bij je zwager thuis - dit zou ook verklaren waarom de huisgenoot precies hetzelfde probleem ervaart. Om dit nader te onderzoeken zou het handig zijn als je zwager nogmaals even contact opneemt met de klantenservice en daar even duidelijk zijn gebruikersnaam + een link naar deze post bij zet. Dan kijk ik er persoonlijk even naar. Zou je dat willen vragen?
Link naar reactie
Ik heb mijn zwager net even gepolst. Hij heeft contact opgenomen met bingocams, maar daar vroeg men hoe hij aan dat bericht kwam (uw antwoord op dit forum). En men vroeg of hij dat zelf gemaakt had :-(\r\nVerder zou hij dan niets meer gehoord hebben. Hij zegt wel dat hij nu vaker kan spelen. Er dus minder vaak uit ligt. \r\n\r\nHij heeft via de mailfunctie op de website contact gezicht. Zo schijnt hij dat altijd te doen.
Link naar reactie
  • 4 maanden later...
Ik oet zeggen dat ik al heel lang zaken doe met [URL=\"http://www.onlinebingo.sr/bingocams\"]bingocams[/URL] en zelf ook vaak op de website speel (Bingo en Gokkasten) maar dat ik nooit problemen heb ondervonden. Ook heb ik op de diverse fora waar kwalijke zaken van goksites worden besproken zoals casinomeister.com zelden of nooit klachten gehoord over Bingocams.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...