Ga naar inhoud

Problemen .MTS file naar .M2TS


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Doordat het SD-kaartje vol was heeft mijn man de .MTS files eraf gehaald en op de computer gezet zodat we weer meer konden filmen. Op dat moment hadden we het programma HD Writer LE 1.0, dat bij de Panasonic HDC-SD40 geleverd was, nog niet geïnstalleerd. \r\n\r\nIk wilde deze .MTS files weer terugzetten op de SD kaart om ze alsnog weer op de goede manier op de computer te zetten. Dat wil zeggen, met een HD-kwaliteit. Maar nu lukt dit niet op geen enkele manier. De MTS files worden niet herkend! Ik heb al vanalles geprobeerd. Ook door ze niet via de SD-kaart, maar via de PC op de computer te zetten. Niets helpt... Is de HD-kwaliteit nu echt verloren gegaan? \r\n\r\nDe nood is hoog, want het gaat om de eerste video\'s van onze dochter... Wie helpt me uit de brand?
Link naar reactie
Ik tikte op google in : \" MTS file converter \" en kwam hier op uit o.a. [url]http://www.mtsconverter.com/[/url]\nIk heb geen idee of het een gratis programma is.\nJe kunt ze dan op de pc converteren naar een formaat, wat je op dvd kunt zetten.\n\nMaar maak eerst een backup van alle bestanden in een andere map en werk met de kopieën.\n\nNiek
Link naar reactie
[QUOTE=TheoTol;622595]Probeer het programma wat je via de link kan downloaden en installeren. Vergeet bij het installeren niet de vinkjes weg te halen die standaard aan staan.\n\n[URL]http://www.koyotesoft.com/video-software/free-hd-converter.html[/URL]\n\nHet converteert niet naar m2ts maar wel naar wmv hd.\n\nGroeten, Theo[/QUOTE]\nMijn virus\\malwarescanner (EMSI Soft) slaat meteen alarm bij het zien alleen al van je link( dat is dus op het moment dat ik deze thread open op het CI forum), het kan uiteraard een \"False positive zijn\", maar ik meld het toch maar even.
Link naar reactie
[URL=\"https://www.google.nl/search?hl=nl&newwindow=1&client=firefox-beta&hs=PKW&rls=org.mozilla:nl:official&q=k-lite+codec+pack+64-bit&revid=1809359403&sa=X&ei=ga9hUMCQLoiw0AWLrYDYBg&ved=0CHcQ1QIoBA&biw=1088&bih=495\"]Installeer K-Lite Codec Pack 23 bit of 64 bit[/URL]. en lees de help file.\nMet een kleine aanpassing/instelling zijn de mts en m2ts met Media Player Classic welke bij het k-lite codec pack word meegeleverd prima af te spelen.
Link naar reactie
[QUOTE=Emmie80;622555]Doordat het SD-kaartje vol was heeft mijn man de .MTS files eraf gehaald en op de computer gezet zodat we weer meer konden filmen. Op dat moment hadden we het programma HD Writer LE 1.0, dat bij de Panasonic HDC-SD40 geleverd was, nog niet geïnstalleerd. \r\n\r\nIk wilde deze .MTS files weer terugzetten op de SD kaart om ze alsnog weer op de goede manier op de computer te zetten. Dat wil zeggen, met een HD-kwaliteit. Maar nu lukt dit niet op geen enkele manier. De MTS files worden niet herkend! Ik heb al vanalles geprobeerd. Ook door ze niet via de SD-kaart, maar via de PC op de computer te zetten. Niets helpt... Is de HD-kwaliteit nu echt verloren gegaan? \r\n\r\nDe nood is hoog, want het gaat om de eerste video\'s van onze dochter... Wie helpt me uit de brand?[/QUOTE]\r\n\r\nProbeer eerst even dit [url]http://www.gratissoftware.nu/gratis-gewiste-verwijderde-bestanden-herstellen-software.php[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...