Ga naar inhoud

WMP ziet mappen niet


Aanbevolen berichten

Problemen met Windows Media Player onder Vista 64 bit.\nVersie mediaplayer 11.0.6002.18311\n\nHet probleem is dat de mappen waar de muziek staat niet meer worden gezien. Oorzaak is vermoedelijk het handmatig verwijderen uit de mediabibliotheek van de muziek door middel van alles selecteren en daarna verwijderen.\n\nAls ik nu bij Mediabibliotheek Media toevoegen de mappen aangeef waar de muziek staat worden er maar een paar nummers gezien die er al eerder in stonden.\n\nGenomen maatregelen, gevonden op internet.\n\nIn de map Users/Naam/Local/Microsoft/Media Player alle bestanden met extensie MPDB verwijderd.\nOpnieuw opgestart en WMP laten zoeken in de map D:/muziek. Vind geen nieuwe bestanden.\n\nVia Fixwmp alles laten uitvoeren.\nVia Fixwin versie 1.2 alles wat op de mediaplayer slaat laten fixen.\nOpnieuw opgestart en WMP laten zoeken in de map D:/muziek. Vind geen nieuwe bestanden.\n\nVia Windows Fixwin vanaf internet alles laten nakijken.\nOpnieuw opgestart en WMP laten zoeken in de map D:/muziek. Vind geen nieuwe bestanden.\n\nEr worden steeds maar 1037 nummers gevonden i.p.v. 5800 nummers die in die map staan.\nIk kan de nummers das wel gewoon in die mappen aanklikkken en dan speelt WMP ze wel af.\n\nNa gebruik van de internetversie van Winfix krijg ik wel de melding dat de player niet\nopnieuw kan worden geïnstalleerd.\nOok het opnieuw toewijzen van rechten voor het mappengebruik door de player lukt niet.\n\nAls laatste redmiddel alle mappen van WMP via regedit verwijderd. Na opnieuw opstarten hetzelfde resultaat, weer maar 1037 nummers.\n\nOp internet vind ik veel problemen die hierop lijken maar geen werkende oplossing.\n\nHet repareren van de Vista installatie kan niet vanwege een aanwezige nieuwere versie op de PC.\nHet opnieuw installeren van de Media Player kan ook niet vanwege een aanwezige nieuwere versie\nop de PC.\n\nWeet iemand een oplossing voor dit probleem?\n\nVeel dank dan!
Link naar reactie
Standaard is WMP zo ingesteld volgens mij, dat het de bestanden ook van de schijf wist, als je de playlist weggooit. (Het is het eerste was ik wijzig als ik dat ding opstart) \nIk werk niet intensief met WMP maar het lijkt me het beste als je met bijv. Recuva ( [url]http://www.piriform.com/recuva[/url] ) een recover actie doet op muziek bestanden de D partitie. Let op: Tijdens het recoveren NIETS op de te recoveren partitie laten schrijven.\n\nNiek
Link naar reactie
Verwijder WMP met [URL=\"http://www.revouninstaller.com/\"]REVO Uninstaller[/URL] (gratis)voor het opschonen van slib [URL=\"http://download.cnet.com/CCleaner/3000-18512_4-10315544.html\"]CCleaner[/URL] (gratis) en download [URL=\"http://windows.microsoft.com/en-us/windows/products/windows-media-player\"]WMP[/URL] en installeer deze opnieuw en laat WMP daarna de mediafiles opnieuw zoeken.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...