Ga naar inhoud

Waarmee - dit filmpje downloaden?


Aanbevolen berichten

Ik heb weer een aantal programma\'s geprobeerd, maar ze willen een adres hebben.\nIk wil dit Alcatel filmpje opslaan : \n[url]http://www.besteproduct.nl/Artikelen/Alcatel_OT_995__voordelige_super_Android_vereist_geduld__video_preview_.html[/url]\n\nIk doe het ergens niet goed.\nIs er niet wat makkelijks, gebruik het zelden.
Link naar reactie
  • Reacties 44
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

[QUOTE=Hans60;611949]Het filmpje staat als .flv-movie in in een submap in de map Tijdelijke Internetbestanden / Temporary Internet Files en heet \"alcatelot995preview-large[1].flv\". (C:\\Users\\\\AppData\\Local\\Microsoft\\Windows\\Temporay Internet Files\\Content.IE5\\\\alcatelot995preview-large[1].flv).[/QUOTE]\n\nEh - je bent je ervan bewust dat niet iedereen Internet Explorer gebruikt? Ik kan bijvoorbeeld lang zoeken, maar in die map zal ik \'m niet vinden - ik gebruik Firefox.
Link naar reactie
Dan heb je het nog makkelijker, je hoeft niet te zoeken maar kan er met een simpele opdracht naar toe [URL=\"http://www.digitalmediaminute.com/article/626/viewing-browser-cache-in-firefox\"][U]browsen[/U][/URL].\r\nMijn antwoord leek me een aardige hint in welke richting hij kon zoeken, een klein beetje eigen initiatief kan geen kwaad. Daar leer je het meeste van.
Link naar reactie
[QUOTE=Hans60;611976]Dan heb je het nog makkelijker, je hoeft niet te zoeken maar kan er met een simpele opdracht naar toe [URL=\"http://www.digitalmediaminute.com/article/626/viewing-browser-cache-in-firefox\"][U]browsen[/U][/URL].\nMijn antwoord leek me een aardige hint in welke richting hij kon zoeken, een klein beetje eigen initiatief kan geen kwaad. Daar leer je het meeste van.[/QUOTE]\n\nKlopt, maar je vergeet dat dit niet tweakers.net is waar je ervan uit mag gaan dat mensen weten wat een local cache is, en hoe ze daar bestanden uit kunnen plukken.\nOverigens kom je in FX met extensions over het algemeen ook wel waar je zijn moet. Dat was voor mij de reden, jaren geleden, om over te stappen - je kunt alles naar eigen wens inrichten, iets wat IE9 nog steeds niet kan. Zelfs knoppenbalkjes herinrichten is nog teveel gevraagd...
Link naar reactie
  • 3 weken later...
Inderdaad, ik heb er niets aan aan al die Engelse info.\nIk wil niets ergens mee intergreren, gewoon een los programmaatje waar ik een url in kan zetten, of weet ik wat erin moet.\nAls ik Videoget gebruik en ik plak dat adres erin, blijft OK grijs, dus ik doe het niet goed.\n\nedit.\naanvulling: met yoytube downloader, wat meestal wel makkelijk werkt, gaat het ook niet, omdat het van een onbekende site is.\nDus waarmee zou het wel kunnen?
Link naar reactie
  • 2 weken later...
[QUOTE=Huyg;614212]Configuratiescherm-internetopties-instellingen browsegeschiedenis-op blad tijdelijke internetbestanden \'bestanden weergeven\'- helemaal onderaan de lijst staat flv bestand- kopieeren naar gewenste doel.[/QUOTE]geen FLV bestand te zien, wat een gezoek daar.\ndat moet toch veel makkelijker kunnen?
Link naar reactie
Downloadhelper is Nederlands...\n\nEn heel ingewikkeld is het ook niet. Open de webpagina met daarop de video en start de video. Klik ergens met rechts en kies Downloadhelper. Kies vervolgens Media en wijs de naam aan van de video aan die je wilt downloaden. Kies dan Downloaden.\n\nMeer is het niet.
Link naar reactie
  • 5 maanden later...
Ik hou problemen met het downloaden van filmpjes.\n\nNu weer een van uitzending gemist.\nDan zou - Gemist Downloader - het makkelijkst werken.\nAls ik daar deze link in zet - [URL=\"http://www.uitzending.net/gemist/141819/Nederland-1/Het_mooiste_meisje_van_de_klas.htm\"]http://www.uitzending.net/gemist/141819/Nederland-1/Het_mooiste_meisje_van_de_klas.html[/URL] - krijg ik een foutmelding.\nIk kan geen eigenschappen bij het filmpje zien.\nVideoGet pakt die link ook niet.\nWat doe ik nu weer fout?\n\nNog steeds geen eenvoudiger iets voor Alles?\n\nHet gaat om IE.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...