Ga naar inhoud

Email met bijlage printen in Outlook


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Probeer dit eens: [url]http://office.microsoft.com/nl-be/outlook-help/e-mailberichten-en-bijlagen-afdrukken-HP001232905.aspx[/url]\r\n\r\nIk weet alleen niet of de bijlage op die manier direct onder het e-mailbericht (dus op dezelfde pagina) wordt geprint, of dat de bijlage toch op een aparte pagina wordt geprint.\r\nJe zou het kunnen proberen met 1 e-mail plus bijlage.
Link naar reactie
Ik denk dat je dat ook niet gaat vinden. \n\nHet printen van bijlagen wordt namelijk niet door outlook gedaan, maar door de applicatie. \n\nAls jij opdracht geeft om te printen, print outlook zelf eerst de pagina met de email, waarna outlook de gekoppelde applicatie aanroept, met als gegevens de bestandsnaam, en de opdracht om het af te drukken.
Link naar reactie
  • 2 jaren later...
Beste,\r\n\r\nHieraan gekoppeld nog een vraag: ik wil meerdere mails met bijlagen printen. Dat het op aparte pagina\'s wordt geprint is geen probleem. Echter is het zo bij bijvoorbeeld 5 mails eerst alle mails worden geprint en daarachteraan de bijlagen bij de mails.\r\nIs het wel mogelijk om de bijlagen direct achter de mail te printen of moet je ze dan toch één voor één gaan printen ?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...