Ga naar inhoud

photoschop


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Of de proefversie in het Nederlands is weet ik niet, maar de site is het in ieder geval: [url]http://www.adobe.com/nl/products/photoshop/photoshopextended/[/url]\r\n\r\nAls je na registreren geen Nederlandstalige proefversie kunt downloaden, bestaat er geen Nederlandstalige proefversie. Eventueel dan nog even kijken of er een Nederlandstalige proefversie van Photoshop Elements beschikbaar is.
Link naar reactie
Bij de download krijg je alles digitaal. Dus als je in dat geval een handleiding wil zul je die zelf moeten printen (of gewoon op je computer lezen, scheelt bomen!).\r\n\r\nMet de boxversie krijg je het programma in ieder geval op CD. Er zal iets van een boekje bij zitten met uitleg over de installatie. Volledige handleidingen worden tegenwoordig niet vaak meer bijgeleverd, maar het zou zomaar kunnen. Ik neem aan dat je die informatie wel kunt vinden op de site waar je het kunt aanschaffen of anders op de site van Corel.
Link naar reactie
Laat je niet gek maken. Photoshop is de beste. Zoek anders eens op torrent sites of usenet voor \'kuch\' demoversies. Als je eenmaal de basis doorhebt kun je ook heel snel met andere Adobe programma\'s als Illustrator en zo werken - hebben allemaal dezelfde lay-out. Ook tutorials kun je overal vinden [films, meestal] Ga eens naar het FTD-forum en kijk rond. Stel je vraag. Jij zal blij worden...
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...