Ga naar inhoud

Vista en Nero 7


Anoniem2

Aanbevolen berichten

hallo allemaal,\n\nik heb al aardig zitten google\'en maar kom er niet uit. Ik heb een aantal belangrijke CD\'s ooit omgezet naar een image, zodat ik makkelijk kan installeren en het niet zo erg is als een CD/DVD beschadigd. \n\nNu heb ik volledig legaal Nero 7 Ultimate weer geinstaleerd op mijn nieuwe PC (met windows Vista) en nu kan ik dus geen images meer laden.\n\nHeeft iemand een oplossing of een gratis programma waar ik de images mee kan loaden, dan ben ik die gene erg dankbaar.\n\nGroet,\nBaz.\n\nEDIT: het gaat voornamelijk om .nrg bestanden, voor .iso heb ik inmiddels een gratis programma gevonden.
Link naar reactie
[quote=Baz;473889]mijn dank is groot, ik ken het programma wel, maar heb het besluit genomen op deze nieuwe PC alleen met legale software te werken omdat dit virussen en troep veel beter tegen gaat.\n \nGroet[/quote]\nHeeeeeeel verstandig . [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif[/img]
Link naar reactie
Een .nrg bestand van Nero is gewoon een ISO bestand dus als je deze de extensie .iso geeft in plaats van .nrg kan ieder programma dat met iso werkt er gewoon mee omgaan.\nDaarnaast gebruik ik om te branden het programma [URL=\"http://home.dutch.burn4free.com/\"]Burn4Free[/URL]. Kan alles en kost niks.\nAlleen na het installeren even de toolbar deinstalleren.\n\nOm een ISO te maken gebruik ik het gratis [URL=\"http://www.trustfm.net/divx/SoftwareFolder2Iso.php?b2=1\"]Folder2Iso[/URL].\nOm een ISO te mounten (virtueel station) is DaemonTools naar mijn mening de beste.\nMaar wellicht alleen omdat ik er geen ander programma voor gebruik en deze gewoon goed werkt. Daarnaast is deze ook nogeens gratis. Maar die had je al gekozen zag ik.
Link naar reactie
[QUOTE]Een .nrg bestand van Nero is gewoon een ISO bestand dus als je deze de extensie .iso geeft in plaats van .nrg kan ieder programma dat met iso werkt er gewoon mee omgaan.\r\nDaarnaast gebruik ik om te branden het programma [URL=\"http://home.dutch.burn4free.com/\"]Burn4Free[/URL]. Kan alles en kost niks.\r\nAlleen na het installeren even de toolbar deinstalleren.[/QUOTE]\r\n\r\nTijdens de installatie kan je die 3 vinkjes van de Ask toolbar al uitvinken hoor, hoef je het niet achteraf te verwijderen. ;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...