Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,4k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2366

[quote=erikdenhouter;502639]Hier hetzelfde, al was de laag er onder niet zo hoog. Maar stuivende nieuwe sneeuw nu.\n-2,1 C buiten (9,6 in huis, kachel nog niet aan.... \"gezellig\" dik gekleed)[/quote]Heb je geen thermostaat Erik? Het is zover ik weet nl goedkoper, dan elke dag weer je huis zo\'n 10 graden warmer te moeten stoken.
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;502642]Heb je geen thermostaat Erik? Het is zover ik weet nl goedkoper, dan elke dag weer je huis zo\'n 10 graden warmer te moeten stoken.[/QUOTE]\nIk heb dit hele seizoen mijn kachel pas een vijftien uur aangehad, dus ik heb niets om op te warmen. :p\n\nIk heb geen huisgenoten, dus kan zelf mijn \"besparingen\" invullen. zonder dat een ander er onder gebukt moet gaan.\nGewoon een manier om financieel wat extra armslag te krijgen.\n\nMaar... het waait vandaag harder, en mijn huis (op het ZW) is tochtig genoeg om nu op te letten dat ik het niet overdrijf. De warmte van de benedenburen verwaait nu tussen de vloeren.\n(ik beloof je dat ik voordat ik vastvries de verwarming aan zal zetten ;) )
Link naar reactie
[quote=sjouwer;502628]je hebt de snelheid die ze mogen en een technische snelheid (die ze kunnen halen)\nde auto mag maar 120 op de snelwegen, maar ze kunnen 250 of meer halen\nen dat is het verschil tussen wat ze mogen en wat ze kunnen[/quote]\n \nBij een brommer is er geen verschil tussen wat hij kan of mag ,,al rij je nooit te hard en bij een controlle op een rollebank blijkt hij te hard te kunnen ,wordt hij gewoon in beslaggenomen.
Link naar reactie
[quote=reintje;502636]..................... en hier blijft het sneeuwen. Hadden we al 32 cm, vandaag wordt er nog eens 10 cm verwacht. En er is een boel stuifsneeuw..\nVandaag gepland om naar de stad te gaan, ben benieuwd of de bussen rijden, anders gaat het over.[/quote]Reintje, als je nog thuis bent:\n *** ProRail en ANWB geven negatief reisadvies ***\n\nVanwege de sneeuw raadt de ANWB automobilisten af de weg op te gaan. Ook proRail geeft een negatief reisadvies. Diverse vervoersbedrijven hebben zondagochtend besloten de bussen in de garages te houden.
Link naar reactie
[quote=Anacho;502664]Reintje, als je nog thuis bent:\n *** ProRail en ANWB geven negatief reisadvies ***\n\nVanwege de sneeuw raadt de ANWB automobilisten af de weg op te gaan. Ook proRail geeft een negatief reisadvies. Diverse vervoersbedrijven hebben zondagochtend besloten de bussen in de garages te houden.[/quote]\n\nYep om kwart voor 10 zijn ze hier ook teruggeroepen naar de garage...\nWas blij dat ik nog niet op weg was...
Link naar reactie
[quote=reintje;502722]Leuke sneeuwfoto\'s hj1... hier is ook genoeg sneeuw, maar in de verre omgeving is geen sneeupop te zien. Kiddo wou ook de grootste ooit maken hier in de voortuin, maar het plakt niet...\nJullie hebben nog een aardige weten te maken...[/quote]\nAls het vriest plakt sneeuw niet. Jammer voor de sneeuwpop, maar sneeuwballen maken lukt dan gelukkig ook niet zo goed. [IMG]http://forum.computeridee.nl/images/icons/icon10.gif[/IMG]\n\nOok foto\'s gemaakt. deze mogen jullie zien:\n\n[IMG]http://www.lotsofscam.nl/winter3.jpg[/IMG]\nSneeuwkopje.\n\n[IMG]http://www.lotsofscam.nl/winter6.jpg[/IMG]\nLekker, die HR-dubbelglasramen!\n\n[IMG]http://www.lotsofscam.nl/winter7.jpg[/IMG]\nVerdediging tegen de sneew faalt.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...