Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,4k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2366

Zou ik niet doen Reintje, dan verpest je denk ik de uitkadering, en die is best goed.\r\n\r\nBeter is in het vervolg bij dit soort opnamen (waarbij je de tijd een beetje hebt) om je ogen even langs de buitenranden van je camera (niet door de zoeker maar je camera t.o.v. de horizon) te laten gaan, en je idee van \"recht\" te laten gelden, en dan opnieuw (!) uit te kaderen.
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;501597]Het is maar een klein stukje dat ik moest croppen na rechttrekken... [/QUOTE]\nIs inderdaad goed zo, maar ik (we) kan (kunnen) niet meer vergelijken nu....\nGeeft niet. Foto staat.\n\nLullig bij dit soort opnamen, maar een deel van de rust hierin wordt gemaakt door \"leegte\", en het \"[I]niet [/I]scheef staan\" draagt bij tot die leegte.\nMaar dat wil echt niet zeggen dat een foto die een beetje scheef staat niet perfect kan zijn hoor.
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;500163]Nou, het is weer zo ver. Ik heb hem gezien: \nIk heb alleen dit jaar mijn twijfels hoor :rolleyes:\n[ATTACH]14783[/ATTACH]\nDie foto is genomen van bovenaf de straat, naar beneden de Rotterdamse koopgoot in, de koopgoot met zijn scherpe regeltjes van \"Verboden te fotograferen\".\n\nOK, je mag dan niet in de goot fotograferen, als je met je voetjes er buiten staat dan heeft de bewaking daar niets over te zeggen.\n\nMaar... kijk eens naar de uitvergroting van de Sint en zijn pieten ? Zijn lijfpieten hebben allebei een bijl (hellebaard) :o.\n[ATTACH]14784[/ATTACH]\nGeen wonder dat fotografen niet op hun partijtje mogen komen :-|\n\nIk concludeer hier uit op dat wij niet zeker mogen zijn hier met de echte Sint van doen te hebben....[/QUOTE]\nIk moet mijzelf maar even quoten, want ik breng het vermelde in verband met een bericht wat ik zojuist op de BBC heb gezien.\n\nEen jongetje van een jaar of zeven was in een koopcentrum vol met zijn hoofd tussen het mechanisme van een roltrap gekomen :o. Hoe krijg je het voor mekaar.\nHet kind had het overleefd, maar met een nogal blauw geplet hoofd.\n\nHet rapport van de BBC was niet volledig. Het liet op geen enkele manier zien hoe het mogelijk moet zijn geweest om in een roltrap mechanisme beklemd te komen zitten met je hoofd....\nWel werd de roltrap werkend getoond, maar dan op een afstand van honderd meters vanaf buiten het winkelcentrum, opgenomen met een telelens, tussen allerlei lopende mensen door.\nHet leek er erg sterk op dat er ter plaatse restricties zijn om te filmen of fotograferen. (Zeker weet ik dat alleen niet)\n\nAls het verborgen houden van wantoestanden het gevolg is van dit soort restricties, of een mogelijk slecht en/of gevaarlijk (goedkoop) ontwerp juist de achtergrond is van de restricties, dan kan ik mensen alleen adviseren om nooit binnen te stappen in gebieden waar het verboden is om beelden op te nemen. Ze hebben daar misschien iets engs te verbergen.
Link naar reactie
Zag laatst een video waar mensen fotografeerden in een kathedraal waar dat niet mocht (dat werd dus ook nog eens gefilmd!)... . Regels kunnen worden overtreden... wat kan interesseert een journalist/fotograaf die eventuele boete nou ... (kan ie toch wel declareren).\nNiettemin.. ik moet er niet aan denken dat je hoofd zo beknelt raakt...
Link naar reactie
Hier valt het nog mee in Emmen, alleen besloot mijn school (Carmel College) er rond 14.10 mee te stoppen. Hondsrug, Esdal, Stenden en het Drenthe College waren de hele dag \"sneeuw vrij\", omdat ook de busdienst het wel welletjes vond. \r\nAls moet ik zeggen dat naar huis fietsen nog het leukst was, lage versnelling and voorzichtig aan doen. Ik heb het gered zonder een valpartij. Ben benieuwd of de kerst brunch nog doorgaat morgen.\r\nHier paar foto\'s die ik nam (klik op de foto voor een grotere versie):\r\n[URL=http://img130.imageshack.us/i/1000605d.jpg/][IMG]http://img130.imageshack.us/img130/4215/1000605d.th.jpg[/IMG][/URL]\r\n[URL=http://img130.imageshack.us/i/1000606m.jpg/][IMG]http://img130.imageshack.us/img130/7126/1000606m.th.jpg[/IMG][/URL]
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;502171] .... Hou me aanbevolen voor een kijkje elders... [/QUOTE]\r\nOp dit moment is het 0,1 onder nul, maar de sneeuw is hier al voor 90% echt verdwenen. Om 08:44 vanmorgen was het wel wat anders, ik schat op zo\'n 7 centimeter sneeuw:\r\n[ATTACH]14824[/ATTACH]\r\nRotterdam, Kralingse plaslaan.\r\n\r\n( Indrukwekkend laagje daar in Groningen :o )
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...