Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Nou dat men erg vroeg is met van alles en nog wat, ben ik wel met je eens...\nSint Maarten (11 november) is hier nog maar net geweest of de volgende dag wordt er al begonnen met Sinterklaas (op scholen bijv.)... Jonge kinderen worden daar helemaal hoteldebotel van, want die kunnen moeilijk zo lang wachten...\nVoor een fotografie-cursus (ja,ja... toch maar eens begonnen), heb ik de opdracht om foto\'s te maken die met Sinterklaas te maken hebben. Dacht ... ga naar het dorp en kies in ieder geval een etalage... Er zijn maar 3 winkels die echt een Sinterklaas etalage hebben (hier en daar een plaatje van Piet of Sint op een etalageraam, tel ik niet...). Dat viel dus knap tegen.
Link naar reactie
  • Reacties 2,4k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2366

[B][B][FONT=Arial][SIZE=5][FONT=Arial]Tja..................[/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/B][FONT=Arial][/FONT]\n\n[FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT] \n\n[FONT=Times New Roman][/FONT] \n\n[FONT=Times New Roman][/FONT] \n\n[FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT] \n\n[FONT=Verdana][SIZE=2][/SIZE][/FONT][B][B][FONT=Verdana][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Verdana]Weet niet wie het verzonnen heeft, maar het ziet er wel leuk uit.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/B][/B][FONT=Arial][/FONT]\n\n[FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black][COLOR=black][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=2][/SIZE][/FONT][B][FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Tahoma][B][IMG]http://sn122w.snt122.mail.live.com/mail/SafeRedirect.aspx?hm__tg=http://65.55.68.119/att/GetAttachment.aspx&hm__qs=file%3dfd74a1f1-0762-45fc-809a-558ca0894f09.gif%26ct%3daW1hZ2UvZ2lm%26name%3daW1hZ2UwMDExMTExMS5naWY_3d%26inline%3d1%26rfc%3d0%26empty%3dFalse%26imgsrc%3dcid%253a804C88D4A5BB4DD58397020E8BED8965%2540marijkebb61f28%26msgHash%3dffffffffffffffff&oneredir=1&ip=10.13.110.8&d=d2677&mf=0&a=01_94c0501e61411697555421e4793dd4ad74b3d264278a5bc6060eb415ca0ee9d4[/IMG]\n\nHet kan vergeleken worden met de brein van een vrouw.[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]\n[B][B][FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Tahoma]Elke bal is een gedachte over iets dat gedaan moet worden, [/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/B]\n[B][B][FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Tahoma]of een probleem dat moet worden opgelost.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/B]\n[B][B][FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Tahoma]Bij mannen is dat anders, zij hebben slechts 2 ballen, waar alle gedachten in zitten.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/B]\n[FONT=Times New Roman][/FONT]
Link naar reactie
[quote=reintje;499027]Nou dat men erg vroeg is met van alles en nog wat, ben ik wel met je eens...\nSint Maarten (11 november) is hier nog maar net geweest of de volgende dag wordt er al begonnen met Sinterklaas (op scholen bijv.)... Jonge kinderen worden daar helemaal hoteldebotel van, want die kunnen moeilijk zo lang wachten...\nVoor een fotografie-cursus (ja,ja... toch maar eens begonnen), heb ik de opdracht om foto\'s te maken die met Sinterklaas te maken hebben. Dacht ... ga naar het dorp en kies in ieder geval een etalage... Er zijn maar 3 winkels die echt een Sinterklaas etalage hebben (hier en daar een plaatje van Piet of Sint op een etalageraam, tel ik niet...). Dat viel dus knap tegen.[/quote]\n \nIk zouw eerder naar kleine kinderen gaan zoeken ,die bij de sint of bij een piet staan .\nAngstige gezichtjes, ,,of blije gezichtjes van kinderen die iets gekregen hebben ,of verwachten iets te krijgen.\nOok een maan ,die door de bomen schijnt is een goed onderwerp ,of schoenen met winterpee voor de kachel.
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;499095]horen we later nog of je iets leuks hebt gezien?[/QUOTE]\r\n\r\nJa zat maar dan mag je wel miljonair zijn wil je dat allemaal aanschaffen ;)\r\nHet eerste wat ik zag was John de \'faqman\' die een workshop aan het geven was over ehh... Nou in ieder geval deed hij erg zijn best dat kon ik zien 8-|\r\nOok waren er weer veel standjes met allerlei elektronica en computer onderdelen. Wat me vooral opviel was dat er bij veel stands hetzelfde verkocht werd maar dat is voor het prijsvergelijk wel weer een voordeel natuurlijk :) Verder werden er bij een hoop stands van die radiografisch bestuurbare helicopters verkocht in alle soorten en maten, wat dat met multimedia te maken heeft weet ik niet maar toch.....\r\nErg multimedia waren ook de promotiemeisjes voor allerhande hard- en software fabrikanten (zie foto) :rolleyes:\r\n\r\n[ATTACH]14770[/ATTACH]
Link naar reactie
[QUOTE=hj1;499122]...Verder werden er bij een hoop stands van die radiografisch bestuurbare helicopters verkocht in alle soorten en maten, wat dat met multimedia te maken heeft weet ik niet maar toch.....[/QUOTE]\r\nMisschien.... dat die vliegende grasmaaiers eens iemand gaan onthoofden (eens moet de eerste keer zijn) en dat dat een media spectakel kan worden ? :-? (cry)
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;499137]hj1, jouw foto ?[/QUOTE]\r\n\r\nYep, zoals je van mij gewend bent met de mobiel geschoten :)\r\nTja, ik heb niet gevraagd of ik de foto hiervoor gebruiken mocht maar ja....misschien moet ik anders maar even balkjes voor de ogen monteren ;)\r\nOf doel je daar niet op erik?\r\n\r\n[QUOTE=erikdenhouter;499138]Misschien.... dat die vliegende grasmaaiers eens iemand gaan onthoofden (eens moet de eerste keer zijn) en dat dat een media spectakel kan worden ? :-? (cry)[/QUOTE]\r\n\r\nNou misschien maar volgens de (meestal buitenlandse) verkopers zijn ze volkomen veilig....
Link naar reactie
Die foto is een prima moment, echt mijn complimenten (Y)\r\n\r\nOf je balkjes zou moeten inlassen ? Nee, ik denk dat jij nu spontaan een openbaar moment hebt vastgelegd, en dat je je niets moet aantrekken van de toestemmingen, anders hadden de dames daar maar niet moeten gaan zitten.\r\n\r\nDit is natuurlijk best een moeilijke beoordeling over kopieer-recht, maar ik vind die foto echt zonder probleem om hier even te plaatsen. :D (Y)\r\nAlleen heb ik wel ervaring dat er wel eens beperkingen kunnen zijn in de plaats waar zoiets gebeurt. B.v. dat er ergens bij de ingang van het gebouw (of straat) een bordje \"[I]Verboden te fotograferen[/I]\" staat.\r\nDat kan ik dus niet zien. Let daar op.\r\n\r\nOK, met je mobieltje, en dus een beetje laag van[I] technische [/I]kwalitiet (harde hoge lichten b.v.). Trek je daar nu maar niets van aan. Het is een prima sfeer foto :cool:
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;499166]Die foto is een prima moment, echt mijn complimenten (Y)\r\n\r\nOf je balkjes zou moeten inlassen ? Nee, ik denk dat jij nu spontaan een openbaar moment hebt vastgelegd, en dat je je niets moet aantrekken van de toestemmingen, anders hadden de dames daar maar niet moeten gaan zitten.\r\n\r\nDit is natuurlijk best een moeilijke beoordeling over kopieer-recht, maar ik vind die foto echt zonder probleem om hier even te plaatsen. :D (Y)\r\nAlleen heb ik wel ervaring dat er wel eens beperkingen kunnen zijn in de plaats waar zoiets gebeurt. B.v. dat er ergens bij de ingang van het gebouw (of straat) een bordje \"[I]Verboden te fotograferen[/I]\" staat.\r\nDat kan ik dus niet zien. Let daar op.\r\n\r\nOK, met je mobieltje, en dus een beetje laag van[I] technische [/I]kwalitiet (harde hoge lichten b.v.). Trek je daar nu maar niets van aan. Het is een prima sfeer foto :cool:[/QUOTE]\r\n\r\nNou dank je voor de complimenten erik, m\'n nokiaatje gaat tot max. 2 megapixel dus niet heel bijzonder :rolleyes:\r\nIk heb verder geen bordje gezien met een verbod om foto\'s te maken, iedereen liep er lustig op los te klikken dus ben ik niet bang voor represailles ;)\r\n\r\n[QUOTE=erikdenhouter;499167]Allerlei maten.... Ik heb ze gezien die [I]niet[/I] veilig zijn.[/QUOTE]\r\n\r\nJa die zag ik ook van een centimetertje of 40/50! Ga er ook niet echt van uit dat dat erg veilig is maar ja wie zijn wij hè :rolleyes:\r\n\r\n[QUOTE=Anacho;499168]Ze kregen vast wel Multi Media aandacht;)[/QUOTE]\r\n\r\nNou absoluut!! Je kon zelfs tegen betaling samen met de dames op de foto [B]MET HANDBOEIEN OM NOTABENE![/B]:mrgreen::mrgreen:
Link naar reactie
[QUOTE=hj1;499171]\nIk heb verder geen bordje gezien met een verbod om foto\'s te maken, iedereen liep er lustig op los te klikken dus ben ik niet bang voor represailles ;)[/QUOTE]\n[url]http://www.flickr.com/photos/klaver_46/299456095/[/url]\nKoopgoot in Rotterdam, aan alle kanten wordt je door de beveiliging met camera\'s in beeld genomen, maar het publiek mag niet fotograferen.\nDe arrogantie van de macht ? :rolleyes:\n\nIk ben al eens \"naar buiten begeleid\".\n\nResultaat:\nIk liep daar vroeger regelmatig door, zonder besef.\nNu ben ik er al maanden, nee meer dan een jaar omheen gelopen.
Link naar reactie
[QUOTE=sjouwer;499190]hj1 hebben we toch elkaar gemist[/QUOTE]\n\nHé sjouwer was jij d\'r ook nog? Idd ik heb je niet gezien nee maar dat is natuurlijk niet zo vreemd tussen al dat volk ;)\n\n[QUOTE=reintje;499201]Net als erik vind ik die foto ook mooi hj1! Die hooglichten zorgen er ook nog eens voor dat die meisjes er wat engelachtig uit zien...(Y)[/QUOTE]\n\nHaha ja ze moesten ook engeltjes voorstellen ja alhoewel ik niet eens weet waar ze nou precies promotie voor moesten maken :confused::D\n\n[QUOTE=erikdenhouter;499214][url]http://www.flickr.com/photos/klaver_46/299456095/[/url]\nKoopgoot in Rotterdam, aan alle kanten wordt je door de beveiliging met camera\'s in beeld genomen, maar het publiek mag niet fotograferen.\nDe arrogantie van de macht ? :rolleyes:\n\nIk ben al eens \"naar buiten begeleid\".\n\nResultaat:\nIk liep daar vroeger regelmatig door, zonder besef.\nNu ben ik er al maanden, nee meer dan een jaar omheen gelopen.[/QUOTE]\n\nGeef je nog gelijk ook, het slaat nergens op dat iedereen, niemand uitgezonderd, daar gefilmd wordt en dat jij dan geen foto zou mogen maken....\nNee dan zullen ze wel met zoiets komen als: \" Ja maar met de videobeelden wordt uw privacy wel gewaarborgd hoor\" Ja tuurlijk maar als justitie de beelden nodig heeft voor bijv. een winkeldiefstal en jij staat toevallig ook op beeld zullen ze je dan onherkenbaar maken??
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...