Ga naar inhoud

Beamer met tv tuner werkt niet?!?


Aanbevolen berichten

Misschien kan iemand mij helpen bij het volgende. Sinds kort hebben wij een beamer met ingebouwde tv tuner. Echter nadat we de coax kabel rechtstreeks op de beamer hebben aangesloten gaat de beamer wel doen alsof hij zenders zoekt, om vervolgens geen eentje te vinden. Geen beeld, alleen maar sneeuw. De kabel is goed want sluiten we er een tv op aan, heeft deze gewoon de normale zenders.\r\n\r\nWat doen we verkeerd?\r\n\r\nGraag een reactie.
Link naar reactie
Bedankt voor je reactie Dutch-online.....\n\nDe coax kabel werkt gewoon als we er een tv op aansluiten. De tv geeft dan gewoon netjes alle zenders weer. In principe zou het zo moeten zijn, tenminste dat hebben wij zo begrepen bij de aanschaf van het apparaat dat een ingebouwde tuner in een beamer gewoon simpelweg aangesloten zou moeten kunnen worden op een coaxkabel en dat deze dan het TV signaal lekker op een groot formaat weergeeft. \n\nAls we er nog vanalles tussen moeten zetten, dat was niet de bedoeling van het geheel. Kan helaas nergens op internet ergens iets vinden hierover. Er zijn genoeg beamers die inderdaad met tussenapparatuur een tv signaal kunnen weergeven. Maar deze zou het dus zonder al die toeters en bellen moeten kunnen. Tenminste als we het goed begrepen hebben.
Link naar reactie
hier een link naar de beschikbare beamers..allen met tv tuner van skytronic...\r\n\r\n[url]http://www.skytronic.nl/search/search.php?s=beamer&t=1&submit=ZOEK[/url]\r\n\r\n\r\nhet enige verschil met 103.094 en 093 is de kleur....de 093 is zwart en de 094 is zilverkleurig.\r\n\r\nhier volgen de specs:\r\nMULTIMEDIA PROJECTOR MET TV TUNER\r\n\r\nMulti-media beamer met ingebouwde TV-ontvanger, voor thuis of zakelijk gebruik. Grote lichtopbrengst van maar liefst 1200 Ansi-Lumen. Aansluitmogelijkheid voor computer (VGA) en andere apparaten, zoals DVD speler, videorecorder, camera, etc. (via RCA of S-VHS).\r\nIngebouwde TV tuner voor supergrootbeeld TV\r\nLow-cost projectielamp, levensduur 6000 uur\r\nBeeld horizontaal en verticaal te spiegelen\r\nMaximale beelddiameter 2.5m (100\")\r\nGrote lichtopbrengst\r\nIngebouwde speaker voor TV weergave\r\nAansluitingen voor VGA, Video en S-Video\r\nBediening via OSD-menu in Engels\r\nLevering incl. afstandsbediening, lamp en aansluitsnoerenAansluitspanning 230Vac - 50Hz\r\nOpgenomen vermogen 200W\r\nLichtsterkte 1200 Ansi Lumen\r\nContrast 600:1\r\nResolutie 800 x 600 support/1024 x 768\r\nHoek Correctie 15°\r\nLens Manual focus\r\nProjectiebereik 1.2 - 4.0 m\r\nVideotype PAL/NTSC/SECAM\r\nBeeldverhouding 16:9 / 4:3\r\nLamp: Projector 150W\r\nVervangingslamp 103.091\r\nGeluidsniveau 39dB\r\n\r\nmet vriendelijke groet,\r\n\r\nAuk
Link naar reactie
Hai Auk,\n\nJa de handleiding hebben we zelf er ook bij gepakt... maar het boekje heeft het geeneens over hoe je het ding moet instellen wat betreft het gebruik van de tuner. Is erg summier wat dat betreft. Maar ja, er zijn ook maar enkele knopjes. Eigenlijk zou een kind de was moeten kunnen doen. En echt onwetend in het gebruik en instellen van de diverse apparatuur zijn we niet. Maar toch, het lukt niet. Vandaag eens contact opnemen met de fabrikant, wellicht dat zij wat meer informatie kunnen verstrekken.\n\nBedankt voor je reactie.
Link naar reactie
Vanmiddag contact opgenomen met de fabrikant. Blijkbaar is dit probleem het enige bij hun bekende probleem van net onze beamer... nog nooit zulke klachten gehad. Dus hoogstwaarschijnlijk klopt er iets niet in het binnenste van het apparaat en moet ie opgestuurd worden om te worden gerepareerd. Lekker. Net 1 maand oud en dan moet ie al gerepareerd worden. Zit ik eigenlijk niet op te wachten, als ik een gerepareerde beamer had willen kopen, had ik hem wel tweedehands gekocht. Grote kans dat zo\'n ding eens ooit gerepareerd is. Daarvoor koop je toch een nieuw apparaat. Jammer.... maar helaas. Bedankt voor de reacties!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...