Ga naar inhoud

Raad het computerspel


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 882
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    883

[quote=Syntax Terror;263273]Sam and Max Hit the Road soms?[/quote]\n\nGoedemorgen Mr. Terror! Het lijkt wel pingpong zo. Inderdaad, Sam en Max it is.\n\n[quote=Numan;263107]Lijkt me ook beter om vooral voor dit onderwerp screenshots te plaatsen\ni.p.v. een onopvallend regeltje, ik had je bericht wel gezien maar wist het antwoord\nniet zo snel trouwens...[/quote]\n\nDat wilde ik ook eigenlijk wel doen, maar om de één of andere reden krijg ik het, op dit nieuwe forum, niet meer voor mekaar om plaatjes, die je bij je berichtje plaatst, als plaatje te laten weergeven. Alle attachments komen er nu als tekst bij te staan...\nIk heb geprobeerd om \'m bij Imagevenue te zetten, maar die pakt alleen JPG en geen GIFjes.
Link naar reactie
[quote=Numan;263337]Bij mij lukt het wel met de IMG link van een externe site; PhotoBouquet bv.\nVoorbeeldje: (kunnen jullie meteen raden) ;)\n \n[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v215/Beerz/duke0005.jpg[/IMG][/quote]\n\n\nKlopt, dat mag wel (zie ook mijn laatste Sam & Max plaatje) maar als je dan geen GIF mag uploaden... Tja, ik kan \'m natuurlijk wel omzetten naar JPG, maar ik vind \'t een beetje vreemd.\n\nBTW, Duke 3D inderdaad. Niet zo moeilijk, ook gezien je sig. Misschien moeten we eens een lijstje bij gaan houden van welke games er voorbij komen. Duke3D is namelijk al eens eerder geweest. Maakt verder niet zoveel uit, dat was een mod.
Link naar reactie
[quote=Syntax Terror;263476]Bij twijfel gewoon even de naam van je spel in \"Zoek in onderwerp\" intypen, dan zie je het ook snel genoeg. :)\n\nOk, de volgende:\n[CENTER][URL=\"http://img95.imageshack.us/my.php?image=motormm8.jpg\"][IMG]http://img95.imageshack.us/img95/2589/motormm8.th.jpg[/IMG][/URL][/CENTER]\n[/quote]\n\nIk zal voor de verandering m\'n klep eens houden. Dit is wel een toffe game, trouwens.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...