Ga naar inhoud

Raad het computerspel


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 882
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    883

[quote=Syntax Terror;263099]Is dit soms een Archvile uit Doom II?[/quote]\n\nHé, er zit nog wel leven in \'t forum. Inderdaad, dit is de Arch-Vile, ja. Mag ik aan het gebrek aan reacties afleiden dat gedeeltelijke screenshots en zo, niet echt leuk zijn? Anders houd ik het weer gewoon bij screenies. Maar het leek me wel een aardige variatie.\n\nAnyway, meningen zijn welkom, uiteraard. Het is in ieder geval jouw beurt, Syntax.
Link naar reactie
[QUOTE=JohnL;263104]Mag ik aan het gebrek aan reacties afleiden dat gedeeltelijke screenshots en zo, niet echt leuk zijn? Anders houd ik het weer gewoon bij screenies. Maar het leek me wel een aardige variatie.[/QUOTE]\r\nZe zijn gewoon een stuk lastiger..:) \r\nZal zo even op zoek gaan naar screenshots, ben op het moment bezig om AGP Fast-Writes goed werkend te krijgen op mijn pc, maar tot nu toe resulteerd iedere poging in flinke artifacts en corrupte muiscursors..:confused: \r\nHoewel een scherm vol gekleurde driehoekjes de moeilijkheidsgraad wel flink opkrikt natuurlijk..:rolleyes:\r\n\r\nOk, daar is ie dan..
Link naar reactie
Doet wel wat denken aan die lelijke krengen uit Starship Troopers. Ik weet dat daar op een gegeven moment ook een FPS van gemaakt is. Ik heb \'m alleen nog nooit gezien, is dit \'m toevallig?\n\nAls je écht uitdagingen wilt, dan moet je eens in het vergelijkbare topic op gamer.nl gaan neuzen. Ik heb al een gephotosoept vaatje benzine uit Worms World Party voorbij zien komen en al. Ergste was dat ik die nog wist ook... Alleen te laat, natuurlijk. Kom daar niet zo vaak als hier.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...