Ga naar inhoud

Raad het computerspel


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 882
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    883

[quote=Numan]4D Prince Of Persia... :-P \r\n\r\n[url]http://www.dosgamesarchive.com/download/game/158[/url]\r\n\r\nIk weet het natuurlijk zeker als ouwe game rot dus hier de nieuwe:\r\n\r\n[img]http://img.photobucket.com/albums/v215/Beerz/SOTD.jpg[/img][/quote]\r\n\r\nDit doet me heel erg denken aan Duke Nukem 3D, maar dat wapen zat daar niet in. Nou ja, je had wel een shotgun, maar die zag er heel anders uit. De hele screen ruikt naar de Build engine, maar de enige game die ik me kan indenken die hier bij in de buurt komt, is Duke 3D. Is het niet een mod van Duke 3D of zoiets?
Link naar reactie
Tja, het blijft de Build-engine, en die is vrij herkenbaar. Die kapotgeschoten computers en dat vuur zijn ook regelrecht uit DN3D afkomstig. Alleen dat wapen was dus even puzzelen.\r\n\r\nOok een leuke, kijken of iemand \'m door heeft...\r\n[URL=http://img124.imagevenue.com/img.php?loc=loc197&image=45430_Hydralisk.jpg][img]http://img124.imagevenue.com/loc197/th_45430_Hydralisk.jpg[/img][/URL]\r\n(even klikken voor een grote versie)
Link naar reactie
[quote=iemand08]warcraft denk ik :-P[/quote]\r\n\r\nDie is goed. Als je ook nog kan zeggen welke (er zijn drie Warcraft games , WoW niet meegerekend) dan krijg je al meteen een tien op je rapport.\r\n\r\nOverigens, Tjoekse, ik snap best waarom je Starcraft aanvoerde, maar dat was nou juist precies de reden waarom ik dít plaatje gaf.
Link naar reactie
[quote=JohnL][quote=iemand08]warcraft denk ik :-P[/quote]\r\n\r\nDie is goed. Als je ook nog kan zeggen welke (er zijn drie Warcraft games , WoW niet meegerekend) dan krijg je al meteen een tien op je rapport.\r\n\r\nOverigens, Tjoekse, ik snap best waarom je Starcraft aanvoerde, maar dat was nou juist precies de reden waarom ik dít plaatje gaf.[/quote]\r\n\r\nNummer 3 lijkt mij....
Link naar reactie
[quote=iemand08][quote=JohnL][quote=iemand08]warcraft denk ik :-P[/quote]\r\n\r\nDie is goed. Als je ook nog kan zeggen welke (er zijn drie Warcraft games , WoW niet meegerekend) dan krijg je al meteen een tien op je rapport.\r\n\r\nOverigens, Tjoekse, ik snap best waarom je Starcraft aanvoerde, maar dat was nou juist precies de reden waarom ik dít plaatje gaf.[/quote]\r\n\r\nNummer 3 lijkt mij....[/quote]\r\n\r\nHelemaal. Ik kan zelfs nog precieser zijn. Namelijk, Warcraft 3 - Reign of Chaos, en dan specifiek de Night Elf campaign missie 2. Je moet daar met één unit door een bos zien te komen zonder gezien te worden. Gaandeweg kom je dan een aantal andere units tegen, en als je goed zoekt kun je de unit op mijn plaatje vinden. Een Zerg Hydralisk, dus. Die komt - inderdaad, Tjoekse - uit Starcraft, maar blijkbaar vond Blizzard het wel een leuk geintje om er hier ook ééntje in te stoppen. Doen ze trouwens wel vaker.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...