Ga naar inhoud

piano computerkast


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Ik heb zonet gezocht, niks gevonden. Je bent dus orgineel..\r\nMaar ik denk dat je niet zo\'n hulp nodig hebt.\r\n\r\nAls je nog wilt kunnen piano\'en, is het een tip om even te zorgen dat de snaren e.d. onaangetast blijven. Zorg dat er een \'afvoer\' mogelijk is van lucht... voor de rest gewoon bouwen zoals je gewend bent (denk \'k tenmisnte0
Link naar reactie
Al kun je nergens informatie vinden ,dan wil dat helemaal nog niet zeggen dat je orgineel bent.\r\nNiet iedereen zet alles wat hij heeft of maakt op het internet.\r\nEr zijn ook mensen die zulke dingen doen zonder er over te hoeven vragen.\r\nAls je een beetje creatief bent ,of wil zijn verzin je zelf iets wat jou handig en mooi lijkt .\r\nAl zouw ik het toch wel zonde vinden om een piano om te bouwen naar een computerkast.
Link naar reactie
Haha.. en pandalen muisknoppen ^o) \r\nOpzich wel idee; dat laatste ;)\r\n\r\nZorg dan dat er 2 muizen zijn aangesloten (1 zo\'n oude.. als je nog nodig hebt, \'k heb hier zó (bij wijze van spreken) 100den muizen liggen (eerlijk: 20)..\r\nEn haal er 1tje open, en zorg dat de contactjes bij de toetsen in contact komen bij het indrukken van pendaal.. dan heb je een leuke \"bediening\" (mits je dat wilt uiteraard).\r\n\r\nDank Tjoekse ;)
Link naar reactie
Uhm meestal heeft een piano 3 pedalen. Hoe doe je dat dan, nou heel simpel\r\n\r\nLinker: Ctrl\r\nMiddel: Alt\r\nRechter: Delete\r\n\r\n :mrgreen: (proud) :mrgreen: (proud) \r\n\r\nHeb overigens wel eens te zitten denken om een tft scherm 90 graden te draaien en dan op de muziekstandaard te zetten. Maak je nog een extra weel bij de voet, PDF document laden en spelen maar. Zou wel geniaal zijn, muziek moet er toch vroeg of laat aan.\r\n\r\nZag overigens bij het herinneringsconcert van H6 dat op de vleugel een mini-tft was bevestigt met de tekst. Je krijgt nu 2 soorten monitoren op het podium, de geluidsmonitor (om je zelf te horen) en de meelees monitor :P
Link naar reactie
[quote=tjoekse][quote=Animal]Meelees monitoren zijn er al heel lang. Zitten vaak aan de dichts bijzijnde kamera vast.[/quote]\r\nen boeit ons dat ?\r\nhet gaat hier over het maken van een pc kast,\r\nvan een piano TOCH !!!![/quote]\r\n\r\nJongen doe niet zo heet aangebakken, ga lekker in de zandbak spelen ofzo met je soldaatjes. Wij proberen een discussie op te zetten wat misschien wel tot nieuwe ideen leidt.\r\n\r\nEn inderdaad meeleesmonitoren (er is een bepaalde naam voor) zijn er al heel lang, maar ik had ze nog niet op het toneel gezien.
Link naar reactie
[quote=Thijs][quote=tjoekse][quote=Animal]Meelees monitoren zijn er al heel lang. Zitten vaak aan de dichts bijzijnde kamera vast.[/quote]\r\nen boeit ons dat ?\r\nhet gaat hier over het maken van een pc kast,\r\nvan een piano TOCH !!!![/quote]\r\n\r\nJongen doe niet zo heet aangebakken, ga lekker in de zandbak spelen ofzo met je soldaatjes. Wij proberen een discussie op te zetten wat misschien wel tot nieuwe ideen leidt.\r\n\r\nEn inderdaad meeleesmonitoren (er is een bepaalde naam voor) zijn er al heel lang, maar ik had ze nog niet op het toneel gezien.[/quote]\r\n\r\nAutocue monitor heet zo\'n ding.
Link naar reactie
Inderdaat autocue heet zo\'n ding.\r\nTjoekske denkt wel dat het hier over een pianocomputerkast gaat ,maar dat is niet zo ,want niemand weet iets zinnigs over zo\'n ding te zeggen.\r\nDe foto is ook helemaal geen piano computerkast ,maar een piano die dienst doet als computer ,dat is heel wat anders ,en zonde voor beide apparaten !!\r\nAls je een piano hebt waar je een kast van wilt maken moet je gewoon beginnen ,dan zie je vanzelf wel of het wat wordt.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...