Ga naar inhoud

twee divx bestanden naar een en dan ondertitel erbij


Aanbevolen berichten

[url=http://www.divxworld.nl/]alles over het omzetten van divx etc[/url]\r\n\r\n[url=http://www.xs4all.nl/~ronh/dv/dvdshrink2.htm]uitleg DVD shrink[/url]\r\n\r\n[url=http://members.home.nl/2frank.kim/divx%20naar%20vcd.htm]Divx (.avi) omzetten met ondertitels][/url]\r\n\r\n[url=http://www.extradvd.nl/html/divx2dvd.htm]Divx naar DVD[/url]\r\n\r\n[url=http://www.nlondertitels.com/]ondertitels[/url]\r\n\r\n[url=http://www.weethet.nl/dutch/video_ripdvdtodisk.php]alles over encoderen[/url]\r\n\r\n[url=http://www.divx.com/]originele Divx site[/url]\r\n\r\n[url=http://mozartlaan.vze.com/]mozartlaan, alle informatie voor het maken van een video DVD[/url]\r\n\r\n[url=http://www.free-codecs.com/Real_Alternative_download.htm]free codecs, wees voorzichtig download niet te veel codecs[/url]\r\n\r\n[url=http://www.ondertitels.info/help_view.php?id=48]ondertitels maken met behoudt van menu\'s[/url]\r\n\r\n[url=http://www.tuts4u.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=104&page=4]Vob bestanden ondertitels etc.[/url]\r\n\r\n ;-) Hiermee moet het lukken. (B)
Link naar reactie
[quote=kater][quote=devale]Zoek gewoon eens naar programma\'s als avi joiner...... divx joiner. ik hoor vanzelf wel de vraag over subtitles toevoegen[/quote]\r\nIk denk niet dat hij / zij veel met dit antwoord kan doen.\r\nMaar klik op de links, die hieronder staan, en je vindt alle informatie die je nodig hebt.[/quote]\r\n\r\nIk denk wel dat vragensteller hiermee iets kan. Een vraagje aan jou Kater.... doe je zelf aan bewerking van gedownloade films?
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=kater][quote=devale]Zoek gewoon eens naar programma\'s als avi joiner...... divx joiner. ik hoor vanzelf wel de vraag over subtitles toevoegen[/quote]\r\nIk denk niet dat hij / zij veel met dit antwoord kan doen.\r\nMaar klik op de links, die hieronder staan, en je vindt alle informatie die je nodig hebt.[/quote]\r\n\r\nIk denk wel dat vragensteller hiermee iets kan. Een vraagje aan jou Kater.... doe je zelf aan bewerking van gedownloade films?[/quote]\r\nJa dat doe ik en de antwoorden om het te doen, heb ik gevonden in de links die ik er regelmatig neerzet. Vandaar de links. Ik weet het zijn er veel, maar ik weet niet welke ik het beste kan weghalen.\r\nReintje (F) (F) (F) ;-)
Link naar reactie
Met Virtual Dub voor DivX en Nan Dub voor Xvid en DivX films.\r\n\r\nMaar wat devale zei is ook de snelste en eenvoudigste manier..., doe ik ook met AVI -joiner ( wel 1 die DivX en/of Xvid ondersteunt..., niet alle Joiners hebben ook deze ondersteuning dacht ik, weet niet zeker) .\r\nMaar goed..., het aan elkaar zetten (\'Mergen\' in mijn progje..) duurt ongeveer 5 a 10 min. voor 1 film die op..., zeg maar..., 2 cd\'s staat.\r\nMaak daarna de film en ondertiteling gelijknamig (behalve de extensie uiteraard...!).\r\n\r\nGrtz
Link naar reactie
:-D Ik ondertitel de film eerst met virtualdub en dan vervolgens voeg ik ze samen (is zo gebeurd) met CM\'s Digital Video Tool V0.53 ik weet niet of er nieuwere versies zijn maar ik vind dit programma zeer duidelijk want het is ook nog een in het nederlands. ;-) Hoop je hiermee geholpen te hebben. En tenzij je je antwoord al had :-P
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...