Ga naar inhoud

Humor


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 955
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    956

[quote=willem1940;297183]Mooi dat ik mijn e-mail-adres niet zomaar invul en al zeker niet voor een communist.[/quote]\n\nVolgens mij is het toch echt de socialistische partij, en dat is niet hetzelfde als een communistische partij. Die we overigens wel ooit gehad schijnen te hebben.\nWat mij betreft mag Jan het in het volgende kabinet (wat, met de staat van dienst van Balkie\'s kabinetten waarschijnlijk over drie à vier maanden al op moet komen draven) eens lekker de grootste worden. Niks geen bijbels geblaat in de politiek, dat heeft daar helemaal niks te zoeken. In ons land is het nog altijd zo dat politiek en godsdienst gescheiden zijn, maar als ik zo eens wat puntjes uit het nieuwe regeerakkoord hoor, schijnen de heren bureaucraten in Den Haag dat een beetje vergeten te zijn.
Link naar reactie
[QUOTE=JohnL;297253]Volgens mij is het toch echt de socialistische partij, en dat is niet hetzelfde als een communistische partij. Die we overigens wel ooit gehad schijnen te hebben.\nWat mij betreft mag Jan het in het volgende kabinet (wat, met de staat van dienst van Balkie\'s kabinetten waarschijnlijk over drie à vier maanden al op moet komen draven) eens lekker de grootste worden. Niks geen bijbels geblaat in de politiek, dat heeft daar helemaal niks te zoeken. In ons land is het nog altijd zo dat politiek en godsdienst gescheiden zijn, maar als ik zo eens wat puntjes uit het nieuwe regeerakkoord hoor, schijnen de heren bureaucraten in Den Haag dat een beetje vergeten te zijn.[/QUOTE]\nKennelijk weet jij weinig af van de \"geschiedenis\" van partijen en hun leiders. Er is nog best wat over te vinden op Internet.\nAlle communisten noemen zich graag \"socialist\" en zelfs \"democraat\"(!).\nHulmiddeltje: tik eens in een zoekmachine \"Jan Maorijnissen\" of \"Janmao\" of Jan Mao. Of gewoon: SP geschiedenis.\n\nWat \"godsdiensten\" betreft, zullen we elkaar waarschijnlijk begrijpen.\nIn de Nederlandse Grondwet staat helaas een woord als \"godsdienst\" of \"religie\" opgenomen met privileges waarvan voetbalsupporters, biljarters en wandelclubs zouden watertanden want die kunnen/moeten [b]alleen maar[/b] terecht bij de Kamer van Koophandel. Er is dus hoegenaamd geen kans dat enig \"geestelijke\" ooit door een burgerrechtbank wordt veroordeeld, zoiets wordt in een onderonsje meest doorgeschoven naar \"interne disciplines\" ofzo.\n\n[url]http://www.sp.nl/partij/historie/[/url]\n[url]http://www.metaseek.nl/cgi-bin/meta/do/nph-zoek.cgi?qry=Maorijnissen&where=nl[/url]\n[url]http://www.metaseek.nl/cgi-bin/meta/do/nph-zoek.cgi?qry=Jan+Mao&where=nl&mu=&mi=&cs=UTF-8[/url]\n\nMaargoed, dit hier is geen Politiek Forum en moet dat liever ook niet worden want anders haal ik de boel finaal door elkaar; computers graag hier en politiek liefst daar (waar je mij ook af en toe kunt aantreffen) : \n\n[url]http://forum.politics.be/[/url]\n\nEn o ja, Nederlandse onderwerpen vind je daar vooral onder \"buitenland\".\n:)
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;297458]Helaas ben ik de Nederlandse link kwijt. Je moet het doen met de Italiaanse\r\nAch plaatjes... dat moet lukken...\r\n\r\n[url=http://www.cartoline.net/pics/_zoom_flash.htm?immagine=scherzi_150404_01.s][COLOR=Blue]Bakkie leut[COLOR=Black][/url][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]\r\n\r\nJa, leuk; wel blijven klikken totdat je echt de \"ontknoping\" ziet.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...