Ga naar inhoud

Humor


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 955
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    956

ik steel hem een beetje van Petertje :p\r\n\r\nmaarre: [url]http://www.6pack.tv/Media/logs/winkeldief.wmv[/url]\r\n\r\nen een échte hemataart :), mjammjammjam :p\r\nnou, ik denk dat dit erger is voor een winkeldief dan normaal straf ;).. hehe :p, vernederend lijkt me :p:p\r\n\r\nook hoe dat alarm nog afgaat zodra ze de winkel uitloopt ;)
Link naar reactie
@Iedereen\r\n\r\nWaar stond toch dat filmpje met dat schreeuwende duitse jochie dat ze hele toetsebord verrot sloeg. \r\nDie Snappie had gepost. \r\n\r\nIk kan hem nergens meer vinden. Een link van het filmpje is ook goed.\r\nWilde het even aan zoon lief laten zien, die zit nu te vloeken onder Need For Speed Most wanted ^o)
Link naar reactie
[quote=Drentsig]Kan door de link (of adresregel op website) te kopieren en in een mailbericht te plaatsen. Moet ie bij de ontvanger gewoon ook weer openen.[/quote]\r\n\r\nJa dat zou een optie zijn als de persoon inkwestie internet had , maar dat is niet het geval. \r\n\r\nDus ik zou graag de avi of mpg willen saven en dan ff branden op een Rwtje
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan][quote=willem1940]Is deze al eens langs geweest? Meliger kan haast niet.\r\n\r\n[url]http://www.finales-ende.info/spass/tennis/index.html[/url][/quote]\r\n\r\n\r\nik snap hem niet. Ik click links en rechts maar er gebeurt nix :-S :-S :-S :-S :-S :-S[/quote]\r\n\r\nDa\'s nou juist het melige.\r\nNeem eerst een paar biertjes en dan een paar trekjes van een joint effe wachten,..... en dan klikken maar!!!\r\n (proud) (proud) :mrgreen: :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=Snappie][quote=Gekwordikervan][quote=willem1940]Is deze al eens langs geweest? Meliger kan haast niet.\r\n\r\n[url]http://www.finales-ende.info/spass/tennis/index.html[/url][/quote]\r\n\r\n\r\nik snap hem niet. Ik click links en rechts maar er gebeurt nix :-S :-S :-S :-S :-S :-S[/quote]\r\n\r\nDa\'s nou juist het melige.\r\nNeem eerst een paar biertjes en dan een paar trekjes van een joint effe wachten,..... en dan klikken maar!!!\r\n (proud) (proud) :mrgreen: :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nHaha. Biertje okay, joint Naaaaah doe maar niet
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...