Ga naar inhoud

Probleem met coderen van avi naar dvd(geluid)


Aanbevolen berichten

Ik zit met een probleem, ik heb avi films en dan wil ik ze coderen naar dvd zodat ik ze kan branden. Ik codeer met mainconcept MPEG encoder, als ik codeer verlies ik het geluid, ik heb alle codecs die ik nodig ben ervoor, en de instellingen van het programma zijn ook goed. Ik heb windows er al opnieuw opgezet maar het helpt allemaal niets.\r\nWie kan mij helpen?
Link naar reactie
laad je avi in [b]gspot[/b] en kijk in wat voor een bestandsformaat je geluid in je avi is \r\n\r\nhoe sla je je files op in mainconcept encoder ?\r\nJe hebt de keuze om op te slaan als mpeg (video en audio te samen) maar ook als elementary streams m2v en mp2 (video en audio afzonderlijk) . Dus staat er gaan afzonderlijke audiobestand bij?
Link naar reactie
Je geluid en video van je avi scheiden en deze afzonderlijk in mainconcept encoder inladen\r\n\r\nstart virtualdubmod op \r\nstream/streamlist\r\nin volgend scherm rechts klikken op het audio bestand \r\nfull processing mode aanvinken\r\ncompression aanklikken\r\nin het volgend scherm op no compression klikken\r\nkijk of rechts onder of 48000hz is (als ie 44100hz is omzetten naar 48000hz)\r\nop ok klikken en save wave\r\nals je wave opgeslagen is , klik je op disable\r\nen ga je terug naar hoofdscherm in virtualdubmod\r\nvideo /direktstream copy\r\nsave avi \r\n\r\nnu heb je een geluidloze avi en een wave en deze inladen in mc
Link naar reactie
[url=http://www.divxworld.nl/]alles over het omzetten van divx etc[/url]\r\n[url=http://members.home.nl/2frank.kim/divx%20naar%20vcd.htm]Divx (.avi) omzetten met ondertitels][/url]\r\n[url=http://www.extradvd.nl/html/divx2dvd.htm]Divx naar DVD[/url]\r\n[url=http://www.nlondertitels.com/]ondertitels[/url]\r\n[url=http://www.weethet.nl/dutch/video_ripdvdtodisk.php]alles over encoderen[/url]\r\n[url=http://www.divx.com/]originele Divx site[/url]\r\n[url=http://mozartlaan.vze.com/]mozartlaan, alle informatie voor het maken van een video DVD[/url]\r\n[url=http://www.free-codecs.com/Real_Alternative_download.htm]free codecs, wees voorzichtig download niet te veel codecs[/url]\r\n[url=http://www.ondertitels.info/help_view.php?id=48]ondertitels maken met behoudt van menu\'s[/url]\r\n ;-) Hiermee moet het lukken. (B)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...