Ga naar inhoud

Iphone 4 naar KPN


anoniem

Aanbevolen berichten

Boys en girls. Iemand al gezien op de site van kpn ([url]http://www.kpn.com/prive/mobiel/aanbiedingen/nieuw-in-nederland/iphone.htm[/url]) dat ze de iphone 4 gaan verkopen? Zag namelijk 'binnenkort' staan, maar ik vraag me af hoe binnen dat kort is! :D Wel eindelijk dus een keertje een beetje degelijk bereik op die dingen (mits de antenne het doet!)[/url]
Link naar reactie
[quote:350cd53897="DanTheUnit"]Boys en girls. Iemand al gezien op de site van kpn ([url]http://www.kpn.com/prive/mobiel/aanbiedingen/nieuw-in-nederland/iphone.htm[/url]) dat ze de iphone 4 gaan verkopen? Zag namelijk 'binnenkort' staan, maar ik vraag me af hoe binnen dat kort is! :D Wel eindelijk dus een keertje een beetje degelijk bereik op die dingen (mits de antenne het doet!)[/url][/quote:350cd53897] ik zag het net ook al op nu.nl. ben alleen heel erg benieuwd waar ze al die telefoons vandaan gaan toveren... dacht dat ze al bijna op waren!
Link naar reactie
[quote:c274c5635b="ZoeB"][quote:c274c5635b="DanTheUnit"]Boys en girls. Iemand al gezien op de site van kpn ([url]http://www.kpn.com/prive/mobiel/aanbiedingen/nieuw-in-nederland/iphone.htm[/url]) dat ze de iphone 4 gaan verkopen? Zag namelijk 'binnenkort' staan, maar ik vraag me af hoe binnen dat kort is! :D Wel eindelijk dus een keertje een beetje degelijk bereik op die dingen (mits de antenne het doet!)[/url][/quote:c274c5635b] ik zag het net ook al op nu.nl. ben alleen heel erg benieuwd waar ze al die telefoons vandaan gaan toveren... dacht dat ze al bijna op waren![/quote:c274c5635b] Nee dat begrijp ik ook nog niet helemaal. Valt me trouwens tegen dat je m nog niet kan reserveren! PS komt er een nieuwe Iphone uit? Nu al? Wat voor gebreken heeft dit ding dan?
Link naar reactie
[quote:27c667459b="ZoeB"][quote:27c667459b="DanTheUnit"]Boys en girls. Iemand al gezien op de site van kpn ([url]http://www.kpn.com/prive/mobiel/aanbiedingen/nieuw-in-nederland/iphone.htm[/url]) dat ze de iphone 4 gaan verkopen? Zag namelijk 'binnenkort' staan, maar ik vraag me af hoe binnen dat kort is! :D Wel eindelijk dus een keertje een beetje degelijk bereik op die dingen (mits de antenne het doet!)[/url][/quote:27c667459b] ik zag het net ook al op nu.nl. ben alleen heel erg benieuwd waar ze al die telefoons vandaan gaan toveren... dacht dat ze al bijna op waren![/quote:27c667459b] Nee dat begrijp ik ook nog niet helemaal. Valt me trouwens tegen dat je m nog niet kan reserveren! PS komt er een nieuwe Iphone uit? Nu al? Wat voor gebreken heeft dit ding dan?
Link naar reactie
  • 1 maand later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...