Ga naar inhoud

naam liedje


anoniem

Aanbevolen berichten

haha golden oldie 8) Dit is Roxette met Fading like a flower. [b:f75d3a0034]Origineel[/b:f75d3a0034] http://www.youtube.com/watch?v=8fGLiIvKKys [b:f75d3a0034]Remix[/b:f75d3a0034] http://www.youtube.com/watch?v=vBaS8peTy2Q [b:f75d3a0034]Dan winter Fading like a flower Future trance[/b:f75d3a0034] http://www.youtube.com/watch?v=gUQRlgtjisM&feature=PlayList&p=6256B7FB2A6158F9&playnext=1&playnext_from=PL&index=51
Link naar reactie
Ja, dan heb ik er ook nog ééntje; Ik was een week geleden aan het fitnessen.. en toen hoorde ik een nummer.. weet mijn god niet hoe die heet of hoe de teksten gingen.. Het nummer werd in iedergeval gezongen door een man met een hoog stemmetje.. beetje scissor sisters achtig.. alleen dan anders. Wat ik me herinder was; Heeeeloooo..... Heeere what I'm looking for.... Hij zingt wat.. eventjes rust en dan weer iets eventjes rust.. Zat wel een leuke beat in. Geef maar allemaal ideeën en links.. ik zal ze kijken en hopen dat die ik bedoel erbij zit. Welke het niet zijn; Mikka *niet* Scissor Siters *niet* She doesn't know, She doesn't care *niet* Help :)
Link naar reactie
Nee dat is het ook niet.. één zo'n gast had beetje lang haar.. Het was echt zo'n hoog stemmetje.. Ik herinder me wel een stukje dat ze ergens zeggen Pull me up, put it down ofzo.. ook al op gezocht en niks gevonden. Echt beetje hoog stemmetje mikka / scissor sisters achtig.. alleen dan wat anders :P Moeilijk hé haha.. ik probeer dat nummer al 2 weken te vinden.. nog steeds geen resultaat. :cry: Help :)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...