Ga naar inhoud

Vraag je vraagje.


anoniem

Aanbevolen berichten

Kijk eens hiernaar zou ik zeggen: http://www.storagereview.com/php/benchmark/bench_sort.php Scheelt aanzienlijk Die termen ansich leveren geen snelheidswinst op ;) maar de technologie die ermee verbonden is en het tijdperk van de harddisk (ata66 met 2mb vs s-ata 300 met 16mb) zorgt ervoor dat er een pittig verschil is. (lekker kromme uitleg) Maar is dit meer het "ik zoek niet graag iets op en wil makkelijk antwoord zien" topic? :p Het is nou niet bepaald een "kleine" vraag..... :o
Link naar reactie
Echt handige zoekmachine hier op het forum :wink: Mag ik op deze manier een backup maken ,ben sinds kort eigennaar van een seagate 320 s-ata 2 [img:f4840f6296]http://img170.imageshack.us/img170/4787/yotta1cpu1hdd1case1ati1dg3.jpg[/img:f4840f6296] Of moet de hdd echt verbonden zijn met de kast zelf ivm aarding ofzo?
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Inderdaad ... verschrikkelijk. Zoek je wat hardware moet je eerst door tig van die 'vergelijkings-sites' doorbladeren die vaak op hun beurt weer doorlinken naar nikszeggende standaard-pagina's die niks meer zijn dan de kale specs van de fabrikant (als je geluk hebt is dat). :evil:
Link naar reactie
  • 2 weken later...
  • 2 weken later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...