Ga naar inhoud

Help wil zoon fimpje maken!!


anoniem

Aanbevolen berichten

Dat is met stopmotion gemaakt. http://nl.wikipedia.org/wiki/Stop-motion Een geduld werk, zeker dat animeren van de hand, die moet je beeldje voor beeldje op de goede plaats zetten. of gelijk als stopmotion opnemen. Erg hoog gegrepen als dat je eerste video filmpje gaat worden. Ik denk dat dit te ingewikkeld wordt voor een beginner.
Link naar reactie
Stopmotion is het zeker niet hoor. Dit is een compleet digitaal gemaakte video. Bij stop motion zou je bijvoorbeeld die hand (minimaal) zien bewegen, nu het het een foto die verplaatst wordt. Buurman & Buurman, dat is is stopmotion :) Welke programma gebruikt is, dat weet ik ook niet. Overigens ben ik het wel met jgbteg eens dat het behoorlijk hoog gegrepen is voor een beginner.
Link naar reactie
http://www.techsmith.com/tutorial-camtasia-draw-on-the-screen-prior.html en zoek op jing kom je ook hierbij. http://www.techsmith.com/tutorial-jing-capture-an-image.html en kijk hier nog eens tussen: http://www.google.nl/#hl=nl&tbo=d&biw=1440&bih=775&sclient=psy-ab&q=capture+drawings+make+screen&oq=capture+drawings+make+screen&gs_l=serp.3...52934.57180.1.57672.8.7.0.0.0.2.558.2331.0j1j2j2j1j1.7.0...0.0...1c.1.M-TjebXnjWw&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=75d96b3010773aac
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...