Ga naar inhoud

Kabel/verloopstukje scart Video Grabber


Aanbevolen berichten

Naar aanleiding van de Computer Totaal cursus Analoge video digitaliseren (zie [url]http://computertotaal.nl/cursussen/2728-analoge-video-digitaliseren.html[/url]) heb ik de volgende vraag. In het artikel staat dat je zelf nog een kabeltje aan dient te schaffen. [quote:4358e86ad1]Er zit geen scart-kabel of scart-verloopstukje bij, dus zult u dit zelf aan moeten schaffen. De kosten daarvan bedragen ongeveer een tientje. [/quote:4358e86ad1] Ik begrijp niet welk kabeltje hiermee bedoelt wordt. Zou iemand mij dat uit kunnen leggen of mogelijk verwijzen naar een afbeelding hiervan?
Link naar reactie
Zouden ze [url=http://www.google.nl/search?q=Eminent+EM3705+Video+Grabber&rls=com.microsoft:nl:IE-ContextMenu&oe=UTF-8&rlz=1I7GGIK_nl&redir_esc=&um=1&ie=UTF-8&hl=nl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=pDelT4X6GYis-gaesa3GAg&biw=1280&bih=861&sei=qDelT7OuMMfS-gaqmIjRAg]dit [/url]bedoelen.
Link naar reactie
Het gaat hier waarschijnlijk om een scart-composiet verloopstekkerbloc, zie http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=1427211 Let op de instellingen, ook van je software. Bij deze link zie je ook een link naar een plaatje http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=1400630
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...