Ga naar inhoud

Werking subtitle workshop


anoniem

Aanbevolen berichten

Subtitle workshop kan niet muxen. Je hebt nu een divx bestand en een srt. Dit kan je met ConvertXtoDVD samenvoegen. Als je een nieuw project opent dan zie je die optie vanzelf staan. zie ook onderstaande link http://www.binaries4all.nl/convertxtodvd/conversie.php Overigens had je het ook bij 1 topic kunnen houden ;-) Ik gooi de andere op slot.
Link naar reactie
hartelijk bedankt, ik heb beide gevonden. Nog 1 vraag (tenminste, dat hoop ik) Nu ben ik een serie van Cheers op DVD aan het zetten en heb alle ondertiteling gevonden. Nu is het zo dat bij een aflevering de ondertiteling niet helemaal sync loopt, als ik dit nu ga samenvoegen in ConvertXtoDVD dan loopt de ondertiteling nog steeds niet goed, hoe kan ik eerst de ondertiteling sync krijgen zodat de srt file goed loopt? Alvast bedankt je hebt me al een eid op weg geholpen.
Link naar reactie
de srt en video openen in SW. Waarschijnlijk loopt de video of de srt een paar seconden voor, maar is het verschil overal gelijk. Door de tijdscode in SW voor de gehele subs in 1 keer aan te passen kan je dat verschil gelijk trekken. Hier staat hoe je dat doet: http://www.dvdhulp.net/handleiding.php?id=28 Als je ondertiteling halverwege 'out of sync' gaat lopen wordt het lastiger. Je zal dan regel voor regel handmatig moeten aanpassen (hoop werk).
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...