Ga naar inhoud

Voor de geintresseerden: Elemental Search


anoniem

Aanbevolen berichten

ik ben bezig met een programma in C#! hiermee kan je elk element in de periodieke tabel vinden op hun Short Name. (H of He) ik ga hem updaten en het is nog een console application (makkelijker) Elementen Toegevoegd: [list:5ddbc65a77] H -> Hydrogen He -> Helium Li -> Lithium Be -> Beryllium [/list:u:5ddbc65a77] de source kost op dit moment 1,50.- euro
Link naar reactie
En wat is daarvan de toegevoegde waarde t.o.v. bijvoorbeeld [url=http://www.lenntech.com/Periodic-chart-elements/symbol.htm]Lenntech[/url], wat geheel gratis is en veel meer informatie bevat? Leuk, die projectjes van je, maar gebruik ze gewoon lekker om van te leren. Daar schiet je veel meer van op dan proberen er rijk van te worden, want dat word je toch niet.
Link naar reactie
Net als Lenntech dus. Maar dan met minder informatie. Nogmaals: het is heel leuk dat je lekker aan het knutselen bent, maar probeer niet overal munt uit te slaan. Knutsel vooral door, laat ook vooral zien wat je doet en hoe je het doet, maar geld is het echt nog niet waard. Dat komt wel een keer, maar dan moet je nog wel door blijven leren.
Link naar reactie
Geloof mij nou maar, [url=http://www.lenntech.com/Periodic-chart-elements/Hf-en.htm]Lenntech heeft dat ook[/url] Niet dat ik nou aandelen heb in Lenntech, mijn punt is alleen dat je niets nieuws brengt. Da's geen ramp, maar nogmaals (3e keer): probeer er nou geen munt uit te slaan. Je leert er veel meer van als je de broncode voorlegt aan specialisten in die taal (ben ik niet in het geval van C#) en laat hen je adviseren over hoe je code beter kan.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...