Ga naar inhoud

IP-adres Router


anoniem

Aanbevolen berichten

heb mijn internet instellingen al meerdere keren na gekeken, het vage is dat ik nooit iets heb veranderd en dat het internet het opeens op alle 4 de computers het niet meer deed, behalve msn dan. En als ik mijn router er tussen uit haal doet het internet het gewoon weer, daarom denk dat het aan de router ligt, voor de rest werkt mijn router trouwens nog goed kan gewoon in mijn netwerk. Groeten rednexroy
Link naar reactie
Dat had ik eerst ook. Waarschijnlijk komt dat omdat je router niet geregistreerd staat bij @home. Bij aanmelding heb je volgens mij je MAC-adres van je netwerkkaart doorgegeven, hieraan is een IP-adres gekoppeld. Je router heeft een ander MAC-adres dus werkt deze koppeling niet meer. Als je je MAC-adres van je router doorgeeft aan @home, en je IP-adres vraagt kun je waarschijnlijk weer alle pagina's bekijken.
Link naar reactie
Ik nooit een mac adres hoeven opgeven bij Ahome had eerst wel eer netwerk kaart van hun gekregen, maar die was zo slecht dat ik die ondertussen vervangen heb door een andere, en dat deed het ook meteen, kan dus waarschijnlijk niet aan het mac adres of zie ik dit verkeerd, ook kan in de kabel voor het internet gewoonn in een andere pc koppelen met een andere netwerk kaart en dan doet het internet het ook gewoon dit zijn ja ook verschillende mac adressen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...