Ga naar inhoud

rise of nations


Aanbevolen berichten

Meestal is de laatste driver het meest optimaal voor je kaart. Zo'n nieuwe driver is er niets voor niets. Voor de zekerheid zou ik de laatste RON patch installeren. Die haal je hier vandaan: [url]http://download.microsoft.com/download/b/9/5/b95728f8-9727-43cd-834f-a11d019cae9f/ronpatch.exe[/url] Hier staan de know issues: [url]http://support.microsoft.com/?kbid=820089[/url] maar die van jou staat er niet bij.
Link naar reactie
[quote:bff624ff1c="beursstarter"]Meestal is de laatste driver het meest optimaal voor je kaart. Zo'n nieuwe driver is er niets voor niets. Voor de zekerheid zou ik de laatste RON patch installeren. Die haal je hier vandaan: [url]http://download.microsoft.com/download/b/9/5/b95728f8-9727-43cd-834f-a11d019cae9f/ronpatch.exe[/url] Hier staan de know issues: [url]http://support.microsoft.com/?kbid=820089[/url] maar die van jou staat er niet bij.[/quote:bff624ff1c]nieuwere drivers zijn niet altijd sneller, de nieuwste drivers van dit moment worden geoptimaliseerd om snel te zijn voor de fx serie en voor ti serie zitten er dus geen vernieuwingen in. hoe heb je de in-game instellingen staan?
Link naar reactie
[quote:d6a01a9cac="Power"]Hallo allemaal ik heb een vraag; Als ik rise of nations speel flikkert het beeld op sommige plekken in de map. Korenveld, bos, zee. Wie weet mischien hoe ik dit kan oplossen? :([/quote:d6a01a9cac] Heb je toevallig in windows je refreshrate hoger staan dan normaal en in het spel niet? (tis maar gek ideetje)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...