Ga naar inhoud

multiplayer basebuilding game


Aanbevolen berichten

[quote:a8c5801989="Nightfire"]Tiberian Sun, Renegade[/quote:a8c5801989] Die heb ik allebei hier toevallig liggen. Draait Tiberiun sun ook onder windows xp? Als ik hem probeer te spelen loopt hij continu vast, dat kan komen doordat hij perse windows 9x nodig heeft, maar het kan ook door de computer komen. En Renegade heb ik ook maar dat is toch 3D first person? Hoe kun je daar een basis bouwen dan?
Link naar reactie
[quote:b91b4fcb13="Nightfire"] Zit er veel verschil tussen War- en Starcraft?[/quote:b91b4fcb13] Vrij veel ja, Starcraft is meer sciencefiction, Warcraft fantasy (Fantasy forever!!!!). Puur qua speelstijl is er niet zoveel verschil, vind ik persoonlijk, maar het ligt eraan waarmee je het vergelijkt (ik vergelijk dan Warcraft 1 / 2 met Starcraft).
Link naar reactie
[quote:6e5d878438="Hu'uruun"]Warcraft III + The Frozen Throne Of misschien vind je Age of Mythologie (van dezelfde makers als Age of Empires, als ik me niet vergis) iets. Ikzelf vond het niet zo geweldig, maar ja, smaken verschillen hè...[/quote:6e5d878438] jah de makers van age of empires en age of mythology zijn hetzelfde :)
Link naar reactie
[quote:e2fc516de9="computerbacterie"][quote:e2fc516de9="Nightfire"]Tiberian Sun, Renegade[/quote:e2fc516de9] Die heb ik allebei hier toevallig liggen. Draait Tiberiun sun ook onder windows xp? Als ik hem probeer te spelen loopt hij continu vast, dat kan komen doordat hij perse windows 9x nodig heeft, maar het kan ook door de computer komen. En Renegade heb ik ook maar dat is toch 3D first person? Hoe kun je daar een basis bouwen dan?[/quote:e2fc516de9] Ik heb Tiberiun Sun gewoon onder XP draaien, naja vroeger dan, nu speel ik het niet meer. Renegade is idd een Shooter, alleen het principe van de C&C games is er wel. Je hebt nu alleen al een basis en moet die met je team verdedigen, en proberen de basis van de tegenstander te bemachtigen. Opzich wel een leuk spel.
Link naar reactie
[quote:0afb964c3d="Hu'uruun"][quote:0afb964c3d="Nightfire"] Zit er veel verschil tussen War- en Starcraft?[/quote:0afb964c3d] Puur qua speelstijl is er niet zoveel verschil, vind ik persoonlijk, maar het ligt eraan waarmee je het vergelijkt (ik vergelijk dan Warcraft 1 / 2 met Starcraft).[/quote:0afb964c3d] Persoonlijk vind ik Starcraft (+ Broodwars) het beste (strategy)spel van Blizzard. Dit komt mede door het goede verhaal, maar vooral ook door de perfecte balans tussen de verschillende rassen. Ze zijn allemaal totaal anders, hebben alledrie hun eigen kwaliteiten, maar zijn toch allemaal even sterk. De Protoss zijn bijvoorbeeld heel erg gespecialiseerd in techniek en zijn heel sterk; bij hen moet je het dan ook hebben van een goede strategie en de juiste productie van units. De zerg daarentegen is een volk, waarbij je je moet richten op een heerlijke grote massaproductie. Het is dan ook niet voor niets dat er per unit tegelijkertijd - als het kan - drie eieren gebruikt worden.
Link naar reactie
Ik heb 2 cd's van command & conquer tiberiun sun: NOD en GDI. Op twee computers zijn ze geinstalleerd en de cd's zitten in allebei de computers. Daarna heb ik het IPX-protocol onder windows XP geinstalleerd. Maar het lukt niet om via het LAN tegen elkaar te spelen: de naam van de een komt wel bij de ander op het scherm, maar als je een nieuwe game wil opstarten dan komt er de foutmelding "only one player?" op het scherm. En als je een game wil joinen komt er iets te staan van: "you must select a game first". Maar wanneer je dan een game hebt geselecteert doet hij het nog steeds niet. Er is maar 1 game die je kun selecteren: lobby. Wat moet je doen zodat het wel lukt? Iemand hier enige ervaring mee?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...