Ga naar inhoud

Greyhawk: Temple of Elemental Evil


Aanbevolen berichten

Ik kwam deze nieuwe RPG tegen: [url=http://www.greyhawkgame.com/]Greyhawk: Temple of Elemental Evil[/url] De RPG maakt gebruik van de Advanced Dungeons & Dragons 3.5 ruleset De gfx zien er niet bijzonder uit maar dat vind ik minder belangrijk bij een RPG, als de Gameplay en het verhaal maar goed is. Op het eerste gezicht doet het me denken aan Baldur's gate. Heeft iemand ervaring met dit spel?
Link naar reactie
Het leek mij wel een leuk spel, maar ik ben een beetje huiverig om het te kopen, vanwege een aantal dingen die ik las op internet: - Veel bugs - Geen multiplayer - Korte speelduur - Gameplay scheen niet geweldig te zijn Voor de rest weet ik er niet zoveel van. Oh ja, combat wordt Turnbased afgehandeld (niet dat dat slecht is, maar ik meld het maar even).
Link naar reactie
[quote:f7233b437f="Red Dragon"]Ik kwam deze nieuwe RPG tegen: [url=http://www.greyhawkgame.com/]Greyhawk: Temple of Elemental Evil[/url] [/quote:f7233b437f] nou ja, nieuw.... zie ook hier: [url]http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=102907&highlight=greyhawk[/url] Nog steeds geen patch, dus ik wacht denk ik maar tot ie in de uitverkoop gaat (of er een schip met geld langs komt, of die gek met die baard :P ).
Link naar reactie
[quote:3ab7ca461e="jammah"][quote:3ab7ca461e="Red Dragon"]Ik kwam deze nieuwe RPG tegen: [url=http://www.greyhawkgame.com/]Greyhawk: Temple of Elemental Evil[/url] [/quote:3ab7ca461e] nou ja, nieuw.... zie ook hier: [url]http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=102907&highlight=greyhawk[/url] [/quote:3ab7ca461e] :oops: die topic had ik over het hoofd gezien Ik denk dat ik die demo maar eens ga testen
Link naar reactie
NWN mag dan niet 100% perfect zijn qua regels, maar wat mij betreft is het veel leuker & geslaagder als computerspel omdat je minder met de precieze regels bezig bent. ToEE voelt meer aan als een hardcore wargame met bijbehorende kennis van regels. Iemand die het niet erg vind om het officieele regelboek van D&D v3.5 te leren om dit spel te kunnen spelen zal er veel plezier aan kunnen beleven (zodra de officieele patch er is). Diegenen die wel een rpg willen. maar zich niet al te druk willen maken over de regels zijn IMHO beter af met NWN.
Link naar reactie
Ik heb de demo inmiddels gedownload en geinstaleerd, maar nog niet gespeeld, (te druk met NWN SoU :) ) Ik zal toch een poging wagen, als ik hem leuk vind wacht eerst wel op de patch voordat ik hem aanschaf. Wat me opvalt is dat er gesproken word over de 3.5 rules, ik ken alleen de 2.0 (BG 1 en 2 etc.) en 3.0 (NWN) rules, ik heb het officiele 3.0 rule boek gelezen (mijn broer heeft de player en dungeon master handbook). ik was dus wel nieuwschierig wat er zo anders is aan de 3.5 rules
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...