Ga naar inhoud

Trackmania (Stunts-kloon)


Aanbevolen berichten

Voor de liefhebbers: Eind november verschijnt [url=http://www.trackmaniagame.com/]Trackmania[/url], wat is gebasseerd op de klassieker Stunts. Dus gewoon het oude concept van zelf een racebaan bouwen met de gekste stunts en er vervolgens zelf op rijden. Enkele screenshots: [url]http://www.trackmaniagame.com/view.php?dir=trackmania&ref=lib10005[/url] [url]http://www.trackmaniagame.com/view.php?dir=trackmania&ref=lib10043[/url] [url]http://www.trackmaniagame.com/view.php?dir=trackmania&ref=lib10041[/url] Inmiddels is er ook een beta-demo (dus met de nodige bugs), die je [url=http://files.worthplaying.com/files/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=545]hier[/url] en [url=http://www.gamershell.com/news_BTrackmaniaBBetaDemo.shtml]hier[/url] kan downen. Mijn eerste indruk is dat het spel zeker geen grafisch wonder is en ook geen realistische race-simulator. De gameplay is echter dik in orde, ook omdat multiplayer (ook in de demo) wordt ondersteund.
Link naar reactie
Crashday ziet er idd op grafisch gebied beter uit, maar gezien het feit dat ze nog niet eens een uitgever hebben gevonden zal het denk ik nog wel een tijdje duren voor die uitkomt (zeker niet dit jaar). Wel een luxe, op de eerste stunt nooit een fatsoenlijk vervolg geweest en nu springen die spellen echt als paddestoelen uit de grond. :D
Link naar reactie
[quote:e43d77cb7d="Chestah"]jeetje wat is dat ding groot :o 32MB en dat te denken dat stunts nog geen 5MB was :P[/quote:e43d77cb7d] Ja, dat hebben ze knap gedaan. Maar ik had liever een paar mb's erbij en een beter muziekje dan wat er nu bij zit :lol: Onder de crashday-filmpjes doen ze altijd een kewl muziekje, dat moet hier eigenlijk ook bij zitten.
Link naar reactie
[quote:1dc53160e5="vincenzo"]komt er ook een demo van dat andere spel?[/quote:1dc53160e5] There will definitely be a playable demo version. However it is important for us to release a feature-rich and nearly finished demo, one that is actually interesting for the player. But since Crashday does not even contain all important gameplay features yet it would be unwise to release playable material now. It seems probable that the demo will be out at about the time when the game will be finished. bron: [url]http://www.crashday-game.de/pages_e/news.htm[/url]
Link naar reactie
Aja, TrackManiA wordt al snel beschouwd als opvolger van de klassieker: Stunts. En terecht Stunts was echt leuk om te spelen (vroeger, maar die disk ligt vast nog ergens in de kast) Gezien de screenshots zeker geen grafisch hoogstandje, zoals we dat van de EA Racegames gewend zijn, maar lijkt me best leuk om te spelen. :) 32 Meg voor de demo is wel redelijk. Eind november snel naar de winkel voor TM.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...