Ga naar inhoud

Atari geeft geen customer support meer voor UT2003!


Aanbevolen berichten

Voor mensen die plots merken dat ze niet meer UT2003 online kunnen spelen, omdat hun CD-Key elders in gebruik is. Vergeet het maar. Officieel antwoord van customer support is: Dan heb je de cd key weggegeven, of via een trojan van je pc laten jatten. Van ons krijg je geen nieuwe, koop het spel maar opnieuw! Ook al is geen van het voorgaande gebeurd. zie het draadje hier! http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?s=&threadid=306529
Link naar reactie
Precies BA. Want ik vraag me echt af hoeveel van die lieden die zo hard schreeuwen nu werkelijk het ding verloren zijn. Volgens mij zitten er ook lieden tussen die om een of andere (verdomd goede) reden gebanned zijn ... Maar goed 't is tenslotte Atari/Infogrames. Om nu te zeggen dat ze vaak 'slimme' beslissingen nemen is ook weer overdreven (de top 25 blunders van Gamespy bevatte verdacht vaak Atari ... )
Link naar reactie
Nou laat ik het zo zeggen, ik ken die gozer die het topic aldaar is begonnen. Al ruim 1 jaar. En hij is absoluut anti-warez. Hij heeft op een ander forum (zie sig) zijn originele booklet met ORANJE letters gepost. (Ja er zijn enkele booklets met een drukfout waardoor alle letters oranje zijn) Hij heeft het spel destijds ge pre-ordered, en had het op de dag van release meteen binnen. Maarja, nu heeft iemand anders zijn key, en atari zegt: tsja, pech voor jou :roll: koop het maar nieuw! Beloning voor de warezer, straf voor de eerlijke klant! Dit is geen customer support, dit is customer abuse.
Link naar reactie
Is gewoon vette pech voor hem. Als hij toch zo anti warez is dan schreeuwt hij zelf ook niet zo hard, dan snapt hij zelf ook wel waarom ze dat doen. En dat hij het spel op de eerste dag had doet er natuurlijk niet echt toe. Ik kan ook naar me buurman lopen en zijn handleiding inscannen, dus dat doet er ook niet toe.
Link naar reactie
:lol: heb net ff je replies gelezen, maar je hebt wel erg kwaadaardige ideeen juggernaut... boekjes omruilen, hoofdkantoor epic opblazen... ben het ook wel met je eens, maar ja, ook al ken je hem zo goed, Epic/Atari kent hem niet, en voor hun is elk persoon die klaagt over zn cdkey een mogelijke downloader, die zo online kan spelen. zoals daar ook al aangehaald, als je nu de originele CD op kan sturen, en een nieuwe kan krijgen, dan was het een stuk gemakkelijker.
Link naar reactie
[quote:3d40d98808="turbulence"]:lol: heb net ff je replies gelezen, maar je hebt wel erg kwaadaardige ideeen juggernaut... boekjes omruilen, hoofdkantoor epic opblazen... ben het ook wel met je eens, maar ja, ook al ken je hem zo goed, Epic/Atari kent hem niet, en voor hun is elk persoon die klaagt over zn cdkey een mogelijke downloader, die zo online kan spelen. zoals daar ook al aangehaald, als je nu de originele CD op kan sturen, en een nieuwe kan krijgen, dan was het een stuk gemakkelijker.[/quote:3d40d98808]Naja,.. het blijven dan ook maar ideen. @ BA, ik ben benieuwd wat jij zou zeggen als iemend met een keygen ff jou key vind,... jij gaat zeker gewoon een nieuwe kopen? Iemand kan net zo goed in de winkel uit de booklet de code hebben overgeschreven, van het spel dat jij koopt. Koop je dan ook gewoon een nieuwe? Dit kan idereen gebeuren. Atari heeft een hele tijd het systeem van, maak een foto van je booklet, of stuur hem op, en wij sturen je een nieuwe, gehandhaaft. Maar zoals het support antwoord al zei,... het is nu helemaal en alleen de schult van de klant, al is het niet hun schuld. Hij heeft de originele key, en CD's, hij kan het bewijzen, maar toch moet ie maar een nieuwe kopen. Hoe moeilijk is het nu de key die hij ze van de booklet geeft te blokkeren en hem een nieuwe te sturen? De oude is niet meer te gebruiken,... en hij heeft een werkend spel waar ie 50€ voor heeft betaald! Waarom is er ander überhaupt "customer support" als ze toch alleen maar standaard mails sturen van: pech koop maar een nieuw spel,... pech,... koop maar een nieuwe PC.
Link naar reactie
Nee, wat ik zeg is dat hij gewoon 1 van de andere 100.000 is die dat bij wijze van spreke elke dag proberen. Waarom denk je dat ze dat standaard mailtje hebben? gewoon mailen "Hey sukkel koop dan het origineel in de winkel!!!!" is ook niet erg beleefd he. En je maakt er wel een hoop ophef op, maar Atari is echt niet de enige die geen nieuwe CD keys verstrekken.
Link naar reactie
Hoe sneu het ook is voor je vriend, er blijven altijd sukkels die de games vern**ken op deze manier, en je kan er weinig aan doen. Denk dat Atari zolangzamerhand ook helemaal schijtziek worden van het gemekker om een CDkey dat ze er gewoon helemaal mee gestopt zijn. ik denk dat samen met je vriend er nog wel duizenden zijn van wie de key gestolen is, maar moet Atari daar dan voor opdraaien? dat is een begin zonder einde. Ze hebben hier gewoon een streep gezet, and thats it, want als ze je nu een nieuwe CD met nieuwe key geven, hoe lang duurt het dan weer voordat je weer op de stoep staat te zeuren om een nieuwe key omdat ie WEER gestolen is.. misschien moeten ze dan maar met iets als accounts gaan werken, moet je betalen om online te kunnen. bijvoorbeeld 10 Euro voor een online MP account. Dan maken ze de game 10 euro goedkoper, en zorgen ze ervoor dat je in de grote landen zeer makkelijk kan betalen (niet alleen creditcard e.d) zodat het alsnog toegankelijk blijft voor iedereen
Link naar reactie
// Juggernaut : Heb je van enige andere uitgever van spellen ooit enige vorm van support gezien ? Behalve dat ze je vragen om te 'registreren' en vervolgens je brievenbus volgooien met allerlei reclame-mailtjes (ipv berichten over patches :roll: ) heb ik van geen enkel bedrijf ook maar ooit iets gehoord of gezien. En heb jij wel enig besef hoeveel werk dat allemaal is ? Je klaagt aan de ene kant over de (zogenaamd) dure spellen en dan verwacht je ook nog dat ze je deze service gaan leveren ??? Zolang de wet ze niks verplicht zullen ze dat niet doen ... en als het hun geld kost dan al helemaal niet. Als dat idd maar een enkel geval was, dan zouden ze het idd makkelijk kunnen doen. Het feit is en blijft echter dat er voor iedereen die ter goeder trouw handelt er tientallen of meer zullen zijn die deze manier zullen proberen te misbruiken om aan een gratis spel te komen. Zeker een fotokopie is makkelijk gemaakt.
Link naar reactie
Je koopt bij zo'n uitgever een spel en dan mag je verwachten dat je dat zonder problemen kan gebruiken. Als zij via een code het illegaal kopieren willen tegengaan is dat geen enkel probleem. Dit mag er echter niet toe leiden dat jouw spel onbruikbaar wordt als je op een of andere manier jouw code wordt ingepikt. Het excuus dat iedereen onder valse voorwendselen bij de helpdesk zo'n code probeert te bemachtigen gaat niet op, dat is Atari's probleem en dat kunnen ze niet op de klant afschuiven. Stel je voor dat je verzekeringsmaatschappij je gestolen bagage bij voorbaat niet wil vergoeden, omdat er zo vaak valse claims worden ingediend. Dat pikt toch ook niemand.
Link naar reactie
[quote="JaFO"]// Juggernaut : Je klaagt aan de ene kant over de (zogenaamd) dure spellen en dan verwacht je ook nog dat ze je deze service gaan leveren ??? Zolang de wet ze niks verplicht zullen ze dat niet doen ... en als het hun geld kost dan al helemaal niet. [quote]Maar niet tegelijk,... duur spel fijn,... maar als er dan problemen zijn verwacht ik toch op zijn minst een behulpzaam mailtje! Als het een chronisch probleem is verwacht ik dat er een patch voor komt! DAT OF de spellen 15€ goedkoper! Ik vraag me trouwens af waarom er geen online registratie is voor UT2003? Op die manier kan maar 1 adres/persoon/IP erop spelen. En met jou account je Key ff blokkeren zodat die andere pipo die ermee speelt een andere gaat zoeken lijkt me toch een niet al te grote moeite!
Link naar reactie
// PS Waarom dacht je dat verzekeringsmaatschappijen jaarlijks de premies verhogen ? Waarom dacht je dat ze complete afdelingen hebben om zich tegen fraude in te dekken ? Waarom dacht je dat je in bepaalde gebieden meer premie moet betalen ? Waarom dacht je dat 'men' eist dat een auto-alarm is ge-installeerd ? Dat je auto-radio een afneembaar frontje o.i.d. heeft ? Juist vanwege het feit dat mensen proberen de verzekering op te lichten door te beweren dat hun camera 'gestolen' is. Je zult merken dat men bij enige twijfel over de oprechtheid niet uitkeert ... Het is de schuld van de maatschappij / uitgever dat ie cd-keys nodig heeft ? 't is veel eenvoudiger ... als er niks gestolen werd dan was al deze onzin niet nodig. Het zijn juist de oneerlijke gebruikers die ervoor gezorgt hebben dat Atari ertoe is overgegaan om een cd-key & 'kopieer-beveiliging' in te voeren. Dus als je iemand de schuld moet geven ...
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...