Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

[quote:a45943ed8f="beursstarter"]Is het dan ook zo dat je met een vrij trage pc toch een game kan spelen terwijl deze niet aan de specs voldoet? Als je pc die de game host snel genoeg is natuurlijk.[/quote:a45943ed8f] volgens mij niet, het spel past zich aan aan de traagste pc. Je kan wel vanaf een trage pc een spel op een andere pc opstarten, maar draaien doet ie toch op de trage en niet op de snelle pc.
Link naar reactie
[quote:fad6290234="beursstarter"]Is het dan ook zo dat je met een vrij trage pc toch een game kan spelen terwijl deze niet aan de specs voldoet? Als je pc die de game host snel genoeg is natuurlijk.[/quote:fad6290234] Zou mooi zijn, 1 Goede pc beneden en boven een pentium 1 met een onboard kaartje en toch prachtig kunnen spelen :)
Link naar reactie
[quote:50246e4f2f="Bosje"][quote:50246e4f2f="beursstarter"]Is het dan ook zo dat je met een vrij trage pc toch een game kan spelen terwijl deze niet aan de specs voldoet? Als je pc die de game host snel genoeg is natuurlijk.[/quote:50246e4f2f] Moet je bureaublad overname proberen, slecht beeld maar het werkt wel.[/quote:50246e4f2f]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...