Ga naar inhoud

Freelancer, Top spel


Aanbevolen berichten

1: Ziet er geweldig uit 2: Is eindelijk een leuke space shooter waarbij je niet 10 jaar tutorials moet doen (Startrek) 3: Is echt relaxt om eindelijk weer eens een spel te hebben waarbij je wat met je punten kan (wapens kopen)(niet dat dit de enige is maar bijv sof1 krijg je geld maar kan je er niks mee) 4: Enorme vrijheid, zowel in gevechten (onder boven links rechts, geen grond :P ) als waar je heen kan 5: Je leerd nieuwe dingen door zelf na te denken (altijd raken door je richter op het plusje voor een vijandelijk schip te richten en dan schite je raak, of handelen in spullen leverd een leuk extratje op.)
Link naar reactie
vooral geen jolt.co.uk nemen, dat is een HUURSERVER magoed, cheaters (wanneer gepakt, vaak vreselijk makkelijk te zien, maja) worden geband bij meeste servers... Ik speel wel redelijk vvak online, maar dan bij servers waar strikte regels wat elkaar overhoopschieten betreft zijn... als je iemand in een public srector aanvalt, terwijl /niet/ je vijand (dat moet publiekelijk t zien zijn, wie dat is) dan krijg je eerst een warning, dan een ban van 14dgn, en dan een final ban.. :):):)
Link naar reactie
Wel vrijheid, je kan zelf je missies kiezen. En die buttons zijn noodzakelijk anders zou het veel te lastig worden om ff wat dingen uit te ruilen en zo weer 500 credits te verdienen :P. Wordt wel altijd gek van trade lane overvallen, maar dan heb je aan het eind tenminste weer shield regeneratirs en nano bots erbij.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...