Ga naar inhoud

IS er een nieuw/grafisch mooi vliegspel (geen sim)


Aanbevolen berichten

Heb het ff opgeszocht op gamespot, een 8,4 das een redelijke score :D . Jammer dat het over ouderwetse vliegtuigen gaat. Maar dit ziet er inderdaad leuk uit [img:5cfa6840f3]http://image.com.com/gamespot/images/2003/pc/il2forgottenbattles/02.jpg[/img:5cfa6840f3] Weet uemand nog andere leuke/mooie vliegspellen
Link naar reactie
Je zult er even op moeten wachten, maar [url=http://www.lo-mac.com/]Lock On[/url] ziet er veel belovend uit, zeker ook qua graphics. [img:eebcfec77c]http://www.lo-mac.com/ss/MiG-29_BFM-3.jpg[/img:eebcfec77c] [img:eebcfec77c]http://www.lo-mac.com/ss/A-10_Attack_03.jpg[/img:eebcfec77c] [img:eebcfec77c]http://www.lo-mac.com/ss/AC_008.jpg[/img:eebcfec77c] Release date is, op dit moment, Juni dit jaar.
Link naar reactie
Ik wil het ook wel een keer gaan proberen, met die ouderwetse vliegtuigen. Zal toch wel pittig worden. Ik hoop alleen dat het niet zo gaat als in Wings of Fury demo; al schietend naar elkaar vliegen en dan tussen elkaar doorgaan. Dan heb ik toch liever wat tactiek en goed stuurmanskunsten, als er iets fout gaat moet ik de schuldige zijn; in ieder geval niet iets waar ik niets aan kon doen, dus tegen elkaar opvliegen in een soortegelijke situatie. Daarom lijkt LockOn me erg leuk, het zal alleen wel even duren voordat je alles onder de knie hebt. Maar das niet erg, weet je waar je je geld aan uit geeft :)
Link naar reactie
// Elgerv dat soort misserds hoef je bij IL2 niet bang te zijn. Als je daar ietwat te dicht bij een exploderend vliegtuig zit dan is de kans groot dat de brokstukken het jouwe treffen (men simuleert nog net niet ieder schroefje maar wel de grotere stukken). Zelfs het rammen van vliegtuigen is een optie in dat spel ... (je overlevingskans is weliswaar niet bijster hoog, maar het kan wel ;))
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Tis al ff geleden dat dit onderwerp gepost is, maar ik ben Falcon 4.0 fan :) en ik kwam laatst een goede add-on tegen die dat hele spel verbeterd, graphics zijn stukken mooier en beter, ook de grotere resoluties worden nu ondersteund en menu's zijn ook mooier. Je kan hem vinden op http://f4ut.frugalsworld.com/ (aanrader) :) Je kan trouwens ook andere type vliegtuigen vliegen daarmee, gewoon een squadron aanklikken dat andere type vliegtuigen heeft en voila :) En op http://falcon4.nekromantix.com/desertstorm.php ken je als je het zat bent om noord korea steeds plat te gooien ook je kunsten op irak en andere landen proberen :D Gr. Psychodionis
Link naar reactie
Ik ben een WWII freak. Alles wat rijdt, vliegt en beweegt wekt mijn interesse wel met dat soort games. Maar wat betreft IL2 zijn de verhalen niet overdreven. Ik vlieg menig uur met een BF109 door het luchtruim op ubi.com en het is best wel een realistisch spel. Lock On heeft in dat opzicht ook goeie specs. 8)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...