Ga naar inhoud

Postal 2 demo is er !


Aanbevolen berichten

  • Reacties 67
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

[quote:174b2092ad]Grappig btw dat iedereen zegt dat het een ziek/erg/weetikveel spel is, maar op alle FTP/XDCC sites staan ze in de rij om dit spel te downen... blijkbaar hebben ze toch succes [/quote:174b2092ad] Die zijn er bijna niet meer. Op veel staat dat je maar p2p moet gebruiken omdat dat niet te verbieden is.
Link naar reactie
[quote:5071f5bf9b="JaFO"]schep ? Ik dacht dat het een schop was ;) Waar heb je die vlammenwerper gevonden in de demo ? Heeft iemand dit geprobeerd : "to counter the time limit, bring up the console and type "SET GAMESTATE DEMOTIME 9999"[/quote:5071f5bf9b] hoe en waar type of verander je dat ergens?? ik vind de tijds limiet zeer storend omdat je niet eens effe rond kan kijken op je gemakkie. ook nog wel grappig is dat je niet je eigen geslachtsdelen in de spiegel kan zien. wordt gecensureerd. niet dat ik op zit te w88 heheh. en wat ook wel vaag is als mensen kotsen en je slaat hun hoofd eraf kotst het lichaam door hehehe :lol: verder kan ik wel een beetje om het spel lachen. geef toe is wel een beetje ziek. maar denk niet dat het verboden moet worden. ik kan er wel om lachen tenminste.
Link naar reactie
Als je een Unreal-engine spel (of eigenlijk iedere fps) eens gespeeld hebt dan zou je al moeten weten waar je moet zoeken. De '~'-toets levert je in het algemeen een los venster met een invoer-regel op. Dit is de 'console'. Daar type je dan de tekst zoals je dat in een dos-prompt zou doen. (en dat is de Windows-generatie zeker ook verleert wat dat is ;))
Link naar reactie
Ik ben opgegroeid met Dos 3.0 ;) Iemand Thuesday al gespeeld? Ik moet naar de church om mijn zonden op te biechten ;) Maar ik kom daar niet, doordat de weg dicht is. Raar? En is iemand de marching band al tegen gekomen? En tip: moord het politiestation uit, daar krijg je een cop uniform. Kan je met je gun over straat lopen en op iedereen sachieten zonder dat de cops je lastig vallen :D
Link naar reactie
[quote:77fb564e04="JaFO"]Als je een Unreal-engine spel (of eigenlijk iedere fps) eens gespeeld hebt dan zou je al moeten weten waar je moet zoeken. De '~'-toets levert je in het algemeen een los venster met een invoer-regel op. Dit is de 'console'. Daar type je dan de tekst zoals je dat in een dos-prompt zou doen. (en dat is de Windows-generatie zeker ook verleert wat dat is ;))[/quote:77fb564e04] na sorry hoor dat ik je teleur stel met mij kennis van (fps). we zullen maar denken je heb altijd baas boven baas. :D:D:D:D d8 dat een forum iets was om van elkaar te leren. maar blijkbaar is het meer iets om een andere af te kraken die bepaalde kennis nog niet hebben of zo. :evil:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...