Ga naar inhoud

Wordt 'Total Annihilation' nog wel es gespeeld?


Aanbevolen berichten

[quote:7ed463bc5a="BA"]Het enige nadeel vond ik dat superweapons erg krschtig waren, je kon als je 5 nukes bouwe in 1 klap de basis van de ander wegvagen.[/quote:7ed463bc5a]Tja, voor ieder superwapen had je ook weer een anti-wapen. Daarnaast; op het moment dat de tegenpartij een superwapen heeft kunnen bouwen, dan heb je zelf zitten slapen.
Link naar reactie
[quote:230f5d93fb="Douwd"]Is Cavedog er niet meer? Ik hoorde laatst toch wel dat er een deel 2 van 'Total Annihilation' kwam !?! Ik heb 'TA: Kingdom' nooit gespeeld. Is dat ook een aanrader? Heb ik wel ergens op CD staan. Maar eigenlijk nooit gespeeld.[/quote:230f5d93fb] TA2 wordt door een ander bedrijf gemaakt dan Cavedog. Het zal nog wel even gaan duren. Tot die tijd kan ik mij nog uitstekend met TA1 vermaken.
Link naar reactie
[quote:cd39c61afd="Hu'uruun"][quote:cd39c61afd="sdk"]LEZEN! Ik zeg post eens een screen van dat spel, is toch niet zo moeilijk te begrijpen?[/quote:cd39c61afd] Van welk spel, TA of TA:K? Je moet wel duidelijk zijn als je iets vraagt... En dan nog, waarom over Earth 2150 beginnen in een TA thread?[/quote:cd39c61afd] sdk bedoeld waarschijnlijk een screenshot van TA2. Er is een overeenkomst gesloten dat het spel in de toekomst ontwikkeld zal worden. Dus er zijn momenteel nog geen screenshots van TA2, daar is het nog veel te vroeg voor.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...