Ga naar inhoud

C&C Generals zuigt?


Aanbevolen berichten

  • Reacties 82
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

HAHA wat noem jij een beter rts dan (en nee je mag niet erth 2150 (the moon project of lost souls zeggen, want dat de ultime rts, zeker omdat ie tegelijk met tiberian sun uitkwam en toen al volledig draaibaar een inzoombaar 3d was en je zelf opzetstukjes op je tank kon kiezen, kanonetje, extra lasertje ff reserachen en dan een dubele laser enz)
Link naar reactie
Ik noem Dune 2 al een betere rts dan Generals... En dat heb ik nog nooit gespeeld (kan je nagaan)... - Geest van Oirlo, serieus, 30 euro!!!??? Die moeten volslagen gek zijn of gewoon dom... EDIT: Earth 2150 Het maanproject vond ik anders helemaal niet zo goed... Leuk voor even tussendoor, maar voor de rest?
Link naar reactie
[quote:9ad44d0bab="Hu'uruun"]Conclusie: AI zuigt, graphics zijn niet erg indrukwekkend, voor geluid hoef je het ook niet te doen... Niet kopen? Serieus, dit spel is zo ontzettend slecht[b:9ad44d0bab] (voor een Westwood spel, bedoel ik dan)...[/b:9ad44d0bab] Ik heb dit spel één dag gespeeld, en ik kan nu makkelijk tegen 3 brutals winnen (ik team 1, zij team 2!!!)...[/quote:9ad44d0bab] C&C Generals is het eerste Command & Conquer spel wat NIET van westwood is. Dus niet Westwood gaan afvallen. zij maakten altijd puik werk.
Link naar reactie
[quote:ccdc14e5de="Hu'uruun"]Oh, gelukkig maar, dan doet doet dat niet af aan de reputatie die Westwood [u:ccdc14e5de]had[/u:ccdc14e5de] (aangezien het is opgeheven)... Maar dan nog, ik vind het nog steeds een rotspel...![/quote:ccdc14e5de] Eindelijk iemand met de zelfde mening als mij. Het spel lijkt veelste veel op z'n voorgangers. En de missie's zijn saai.
Link naar reactie
[quote:180fbf7ecd="Nightfire"]:S Is het nou zo intressant om elkaar te vertellen dat het spel zuigt? Enne als je het spel leuk vind dan ben je zo gek toch niet als je hem voor 30 euro wilt kopen. En als je de Single Player niks vind, speel dan gewoon online dan kan je je meten met andere tegenstanders.[/quote:180fbf7ecd] Ik dacht dat dit een forum was? Daar mag je toch ook discussies voeren of niet soms?
Link naar reactie
[quote:27413d003b="sdk"]je snapt geloof ik niet wat ik bedoel, tegen 4 of 20 brutals het maakt niet uit, 1 blijft moeilijker omdat ze anders elkaar inmaken. Snap je?[/quote:27413d003b] Ik denk men bedoeld brutals op 1 team! En ik heb eens op twilight flame map, mezelf tegen 5 brutals op 1 team gezet. Het enige dat je moet doen is 2 bunkers en gattling turrets goed te plaatsen en de 5 ai's vallen steeds weer op de zelfde plaats achter elkaar aan todat hun supply depots op zijn. Dan gebeurt er letterlijk niks meer. De ai maakt nauwelijks supplydrops of hackers voor $ backup. Dus na 20 minuten begin je een voor een stukje bij beetje de ai in the maken. Het enige moeilijke is de artillery en stealth fighters van de ai. Maar dat blijft alleen lastig!
Link naar reactie
bij mij gaan ze wel hacken en niet te zuinig ook en bouwen ze nucleaire missiles, en nu heb je het dus weer, als je maar een paar vijanden neemt hebben ze enorm veel geld en dan werkt je systeem niet meer omdat ze dan geld over hebben en 3 vliegvelden gaan bouwen met particle cannon en nucleair missiles
Link naar reactie
Hij weet zelf ook dat-ie slecht is, hij zegt het zelf! :-)... Maar goed, SOF 2, ach, dat vind ik ook niet zo'n goed spel. Heb het laatst eens op een lanparty van een andere vriend gespeeld, veegde iedereen weg, inclusief een clanmember die al het al veel langer speelde dan ik (ik speelde het voor de eerste keer)...
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...