Ga naar inhoud

Doom III


Aanbevolen berichten

  • Reacties 69
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

[quote:16c20c2c79="sdk"][quote:16c20c2c79]verander dit in "C:\Program Files\DoomIII\doom.exe +set r_fullscreen 1 +set r_mode 3 +set com_drawfps 1 +map e3/e3_1 +exec mediumquality.cfg" [/quote:16c20c2c79] sorry maar hoe dom ben je!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vind je het gek dat je fps 1 is als je typt draw fps 1 maak hier dan 45 van.. HaHaHA je hebt dat stukje echt niet zelf bedacht maar van internet gehaald ik ken toevallig dat comcommand uit sof2[/quote:16c20c2c79] SORRY MAAR HOE DOM BEN JIJ!!!!!! draw fps 1 betekent dat die de fps laat zien en draw fps 0 dan laat die ze niet zien!! Sorrry hoor maar denk eerst ff na voordat je begint te blerren! :evil:
Link naar reactie
die screenshots die jij daar laat zien zijn afgehaald van gamesites waar ze previews schrijven over doom 3 , dus niet van je hoogst eigen pc. En nogmaals een bedrijf kan zich niet permiteren om een spel uit te brengen dat alleen maar draait op een high end pc, ze willen er wel massa's van verkopen en er zijn geen massa mensen die zo'n pc hebben.
Link naar reactie
[quote:6b778fb31e="rombaft"]die screenshots die jij daar laat zien zijn afgehaald van gamesites waar ze previews schrijven over doom 3 , dus niet van je hoogst eigen pc. En nogmaals een bedrijf kan zich niet permiteren om een spel uit te brengen dat alleen maar draait op een high end pc, ze willen er wel massa's van verkopen en er zijn geen massa mensen die zo'n pc hebben.[/quote:6b778fb31e] zo? dus die screenie's heb ik van andre preview sites? da's mooi.. laat maar eens zien van welke site ik die hebt, eikel! ga maar es naar zon site.. ze zullen echt NOOIT screenies laten zien met de framerate!.. ze zouden zich dood schamen :oops: :lol: en daarbij.. waarom zou ik liegen dat ik doom3 heb? en ik zeg nu voor de 4e keer, dat dit een ALPHA IS!!!!! in de volledige versie word de support waarschijnlijk veel beter! en no_name, nee.. ik ben nog geen echte bugs tegengekomen.. wel veel onderdelen die gewoon nog niet af zijn... en Fr4ggie.. je hebt helemaal gelijk! ik heb ff gebrobeerd met drawfps 30 en het maakt geen enkel verschil...
Link naar reactie
en lees mijn reactie, het feit dat de fps 1 is is omdat hij dat zelf heeft ingesteld, hij had best 100 kunnen doen en dit waarschijnlijk kunnen halen. door dit te veranderen verander dit in "C:\Program Files\DoomIII\doom.exe +set r_fullscreen 1 +set r_mode 3 +set com_drawfps 1 +map e3/e3_1 +exec mediumquality.cfg" en dan gaat eht om +set com_drawfps 1 als je van de 1 een 100 maakt wordt je (maximale)fps 100 die stond eerst op 1 "C:\Program Files\DoomIII\doom.exe +set r_fullscreen 1 +set r_mode 3 +set com_drawfps 100 +map e3/e3_1 +exec mediumquality.cfg
Link naar reactie
De console-command gaat terug tot Quake 2. Van de Q2 sourcecode: [code:1:505625cdaf]/* ================ SCR_DrawFPS Display the current FPS ================ */[/code:1:505625cdaf]Dit betreffende commando is, weliswaar enigsinds aangepast, doorgevoerd in Quake III: Arena en dus ook in Doom III. Ik heb het commando ook al eens met 100 als parameter ingevoerd, maar toch blijf mijn framerate steken bij zo'n 45 on-average.
Link naar reactie
Bij mijn weten is doom 3 niet op een quake 2 (HAHAH hoe zielig)engine gebouwd maar aangezien ik hem nog niet heb gedownload weet ik niet zeker, in sof2 (ook met quake engine, wat ik eigenlijk jammer vind want dat is wel een beetje slecht beter had een ut engine geweest maarja) kan je wel de maxframerate veranderen maarja aangezien we het hier over een illegale beta hebben zijn jullie allemaal slecht :P :P :P (grapje)
Link naar reactie
[quote:1f09154524="Speedy"]Mensen, van mij mag je discuseren wat je wil over DOOM III zolang je: a) niet om de leak vraagt of deze aanbied b) elkaar fatsoenlijk behandelt, dus hou het netjes[/quote:1f09154524] klopt.. ik heb ook express geen link gepost omdat dat hier niet mag.. ik heb het al gezegd, en alsnog biedt die domme rschuit het aan.
Link naar reactie
ok mensen klik eens op deze url http://www.gamepro.com/ die ene screenshot is exact dezelfde als die van dudeman , kijk ook eens op fileplanet daar kan je een teaser downlouden van het spel (filmpje van 72MB) daar kan je ook screenshots van maken. www.fileplanet.com er komen er nog maar sommige sites waar ik diezelfde screenshots reeds gezien had geven errors dus nog even geduld en dudeman is ontmaskerd.
Link naar reactie
[quote:f6495329eb="rombaft"]ok mensen klik eens op deze url http://www.gamepro.com/ die ene screenshot is exact dezelfde als die van dudeman , kijk ook eens op fileplanet daar kan je een teaser downlouden van het spel (filmpje van 72MB) daar kan je ook screenshots van maken. www.fileplanet.com er komen er nog maar sommige sites waar ik diezelfde screenshots reeds gezien had geven errors dus nog even geduld en dudeman is ontmaskerd.[/quote:f6495329eb] doe niet zo zielig man... zie jij op die site of in die teaser de framerate? ik ik wist allang dat er plaatjes waren van die badkamerscene, omdat hij gewoon superkick is! en hoe kan ik uit zo'n kutfilmpje zo'n goeie kwaliteit screenie's halen?? weet je wat? ik zal met kogels de letter D van dudeman op de muur schrijven, en dan een screenie nemen, als bewijs. ik heb al eerder geprobeerd mijn naam in de muur te schieten, maar de decals in doom 3 gaan erg snel weg..
Link naar reactie
[img:2a8f757936]http://members.lycos.nl/simen/screenie03.JPG[/img:2a8f757936] [img:2a8f757936]http://www.gamepro.com/computer/pc/games/previews/images/24765-2-2.jpg[/img:2a8f757936] Ik zie echt wel een verschil tussen deze 2 screenshot. let maar eens op de bloedspoor naar het lijk toe. of die deur helemaal aan de achterkant. of de no smoking bordje boven de wc. en kijk ook eens naar de kaak van dat beest, bij de bovenste zie je dat het naar voren uitsteekt. En het lijk ligt dichter bij het monster dan het onderste plaatje. dus 2 volkomen andere plaatjes voor mij. Ik geloof hem wel want het is al bekend dat er een alpha beta versie van Doom III al een hele tijd geleden uitgelekt is.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...