Ga naar inhoud

GTA 3 VICE CITY komt naar PC!!


Aanbevolen berichten

Er staat op [url]www.gamers.nl[/url] dat Rockstar heeft bevestigd dat in de lente van 2003 Vice city uitkomt voor de PC. Daar kijk ik nu al naar uit. VC komt dus toch uit op de PC, niks geen exclusief verdrag met sony om GTA alleen naar de PS2 te bringen. Alleen wel lang wachten :cry: Maar geduld is een schone zaak!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Link naar reactie
  • Reacties 87
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

er zijn wel meer bronnen die zeggen dat medio maart 2003 GTA 3 VC op de PC uitkomt.... we shall see... voor de mensen die niet willen wachten... [img:427383d6f4]http://members.lycos.nl/duckje13/gtavicecitymod/garage3.jpg[/img:427383d6f4] de mod voor GTA 3 download je [url=http://gta3.gamesweb.com/gtareactor/index.php?page=2&action=show&start=70&catid=13&sortby=name]hier[/url] wat is er nu anders: De bomen worden palm bomen. De auto's krijgen een andere handling en skin. (Nog niet allemaal) De schermen zoals het Menu en het Loadscreen worden in Vice City stijl.
Link naar reactie
[quote:2ecceafaf7="turbulence"]er zijn wel meer bronnen die zeggen dat medio maart 2003 GTA 3 VC op de PC uitkomt.... we shall see... voor de mensen die niet willen wachten... [img:2ecceafaf7]http://members.lycos.nl/duckje13/gtavicecitymod/garage3.jpg[/img:2ecceafaf7] de mod voor GTA 3 download je [url=http://gta3.gamesweb.com/gtareactor/index.php?page=2&action=show&start=70&catid=13&sortby=name]hier[/url] wat is er nu anders: De bomen worden palm bomen. De auto's krijgen een andere handling en skin. (Nog niet allemaal) De schermen zoals het Menu en het Loadscreen worden in Vice City stijl.[/quote:2ecceafaf7] Die heb ik al. Motors zijn mooi gedaan, alleen leunen ze niet in de bocht.
Link naar reactie
[quote:5752db3e8c="no_name"]Er staat op [url]www.gamers.nl[/url] dat Rockstar heeft bevestigd dat in de lente van 2003 Vice city uitkomt voor de PC. Daar kijk ik nu al naar uit. VC komt dus toch uit op de PC, niks geen exclusief verdrag met sony om GTA alleen naar de PS2 te bringen. Alleen wel lang wachten :cry: Maar geduld is een schone zaak!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:5752db3e8c] Las het ook net, maar had dit inderdaad allang verwacht! In ieder geval super relaxed...heb veel plezier beleeft aan GTA3 namelijk... heb nu al zin om te stunten op zo'n motor :D
Link naar reactie
WOei Ik heb even wat screens gemaakt van die gta3 Vice city mod. Als je er meer wil zien moet je de link even volgen. 'k Post ze niet alleen maal beetje modem- onvriendelijk. [url=http://members.lycos.nl/htmloefensite/gtavcmod.htm]Klik hier!!![/url] [img:e63a2e5d3c]http://members.lycos.nl/htmloefensite/gta3%202002-12-18%2018-03-50-45.JPG[/img:e63a2e5d3c] MOTORS!! [img:e63a2e5d3c]http://members.lycos.nl/htmloefensite/gta3%202002-12-18%2018-00-40-54.JPG[/img:e63a2e5d3c] LAngere vleugels en palmbomen. [img:e63a2e5d3c]http://members.lycos.nl/htmloefensite/gta3%202002-12-18%2018-03-10-79.JPG[/img:e63a2e5d3c] Mijn nieuwe hotrod...met uhh passagier :wink:
Link naar reactie
nee, ja en ja.. - heb begrepen dat de mod niet te verwijderen is, tenzij je een backup maakt van de belangrijke game files.. - de missies blijven gelijk, alleen het uiterlijk is anders... - volgens lui is de handling beter geworden, dus de dodo moet beter bestuurbaar zijn.. ik ga af op andermans ervaringen omdat ik mn play CD gemold heb :(
Link naar reactie
Ik heb een keer de kans gehad de dodo onbeperkt in de lucht te houden: De dodo veranderde niet van hoogte en ging rechtdoor, en ik hoefde alleen maar gas te geven en als ik dan bij de "onzichtbare muur" kwam draaide de dodo om. Begint alleen snel te vervelen dus heb ik hem naar een paar minuutjes de grond in geboord. Maar als ik wou kon ik X minuten vliegen.
Link naar reactie
[quote:3d241bee8a="sdk"]Ok dat ziet er al wat beter uit. Is de mod weer weg te halen en blijven de missions hetzelfde? En kan je nu langer vliegen dan 5 sec?[/quote:3d241bee8a] Je kunt het oude terug halen, mits je een back up maakt. Wat ik ook merkte is dat als je aan het eind van het spel boze vijanden hebt (Columbians, Mafia, enz.) Maar naar de mod geinstalleerd te hebben waren ze niet meer pist en schioten ze ook niet meer op mij.
Link naar reactie
[quote:a1ad85cb67="no_name"][quote:a1ad85cb67="sdk"]Ok dat ziet er al wat beter uit. Is de mod weer weg te halen en blijven de missions hetzelfde? En kan je nu langer vliegen dan 5 sec?[/quote:a1ad85cb67] Je kunt het oude terug halen, mits je een back up maakt. Wat ik ook merkte is dat als je aan het eind van het spel boze vijanden hebt (Columbians, Mafia, enz.) Maar naar de mod geinstalleerd te hebben waren ze niet meer pist en schioten ze ook niet meer op mij.[/quote:a1ad85cb67] En nog een hele grote verandering is dat je kunt lopen tijdens het schieten met alle wapens. (voor degene die zich afvragen waarom ik de post niet edit; duurt op een of andere manier heel lang als je een post edit, nieuw bericht plaatsen is sneller, en het kickt het topic omhoog)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...