Ga naar inhoud

vet cool nieuw spel (Iron Storm)


Aanbevolen berichten

ik zat vandaag op Got, en kwam daar deze game tegen, en ik kon na het spelen ervan, het niet laten jullie ook even mee te laten genieten van dit moois: [img:c8fbeac94f]http://www.stormgame.com/gfx/screenshoot/big/screen7.jpg[/img:c8fbeac94f] [img:c8fbeac94f]http://www.stormgame.com/gfx/screenshoot/big/screen13.jpg[/img:c8fbeac94f] [img:c8fbeac94f]http://www.stormgame.com/gfx/screenshoot/big/screen4.jpg[/img:c8fbeac94f] download de demo [url=http://www.stormgame.com/uk/demo.htm]hier[/url] let er ff op, dat als je gaat spelen dat je met de ''enter'' toets veranderd naar de 1st person view.. ze zaten het spel al af te zeiken op Got, omdat je begint in de 3rd person view let ook ff op de hoge recommended system requirements: Intel Pentium III 1GHz 256MB RAM Geforce 3 32 bit Sound Card 16x CD-ROM or DVD-ROM drive Windows 2000 or XP DirectX 8.1 or higher
Link naar reactie
Inderdaad, onzinnige keuze van controls. Heb het omgezet naar WASD, lukte bij mij wel. De plaatjes hierboven zijn mooier dan het spel zelf. Vond de graphics niet echt bijzonder. Is gewoon een zoveelste dertien-in-een-dozijn shooter. Wat mij echter nog het meeste stoort, is de omvang van de demo: 200 MB voor iets wat je in twintig minuten uitgespeeld hebt.
Link naar reactie
[quote:7d743f174f="Speedy"]Ik speel (buiten Half-Life) alle games met ASDW, wat onderhand de standaard is geworden. Echter deze game moest ik met de pijltjes toetsen spelen en had ook nog eens veel knoppen daar rondom nodig. En knoppen wijzigen lukte me niet .... vaag[/quote:7d743f174f] dubbelklikken op de command, en je kan hem gewoon veranderen hoor....
Link naar reactie
  • 6 maanden later...
[quote:f711e33c06="computerbacterie"]Ik vind dat de screenshots er erg mooi uitzien, dus ik zal effe kijken in de winkel als ik weer in de stad kom. Ik hoop alleen dat ie wel draait op een duron 1100 met geforce4MX400...[/quote:f711e33c06] Hmm, ik denk dat je hem net aan zult kunne spellen, natuurlijk wel op lage settings. Ennuh, waarvoor kijken in de winkel? Dan download je toch eerst de demo om te kijken of 1) het spel je bevalt en 2) of ie uberhaupt wel draait op je systeem. Dit bespaart je misschien een hoop centen.
Link naar reactie
[quote:cfb8f71bb2="turbulence"]ik zat vandaag op Got, en kwam daar deze game tegen, en ik kon na het spelen ervan, het niet laten jullie ook even mee te laten genieten van dit moois: [img:cfb8f71bb2]http://www.stormgame.com/gfx/screenshoot/big/screen7.jpg[/img:cfb8f71bb2] [img:cfb8f71bb2]http://www.stormgame.com/gfx/screenshoot/big/screen13.jpg[/img:cfb8f71bb2] [img:cfb8f71bb2]http://www.stormgame.com/gfx/screenshoot/big/screen4.jpg[/img:cfb8f71bb2] download de demo [url=http://www.stormgame.com/uk/demo.htm]hier[/url] let er ff op, dat als je gaat spelen dat je met de ''enter'' toets veranderd naar de 1st person view.. ze zaten het spel al af te zeiken op Got, omdat je begint in de 3rd person view let ook ff op de hoge recommended system requirements: Intel Pentium III 1GHz 256MB RAM Geforce 3 32 bit Sound Card 16x CD-ROM or DVD-ROM drive Windows 2000 or XP DirectX 8.1 or higher[/quote:cfb8f71bb2] Hmmmz, net in een ander topic in dit forum zei je het volgende, om precies te zijn dit: "leek me ook wel een leuk spel, maar heb er verder niet veel meer mee gedaan na de demo. wel leuke graphics, echter wel een van de zovele shooters op rij. IMHO wel een leuk spel, als je een goedkope leuke shooter zoekt... boel sniperen in dit spel in ieder geval..." Hier klink je niet echt enthousiast trubulence, of ligt dat aan mij :wink:
Link naar reactie
[quote:d59d2bd542="Nightfire"] Ennuh, waarvoor kijken in de winkel? Dan download je toch eerst de demo om te kijken of 1) het spel je bevalt en 2) of ie uberhaupt wel draait op je systeem. Dit bespaart je misschien een hoop centen.[/quote:d59d2bd542] Zal niet gaan want ik heb wel kabelinternet maar met een download grens van 500 MB per maand en maar 64 Kbps downstream...
Link naar reactie
[quote:6ac2ea4701]Zal niet gaan want ik heb wel kabelinternet maar met een download grens van 500 MB per maand en maar 64 Kbps downstream... [/quote:6ac2ea4701] Damn dat is weinig :S Zal wel een verry cheap abbo zijn? Welke sp is dat? 500... Dan moet jij dus ook niet teveel topics met grote plaatjes openen zelfs dan kan je op een gegeven moment al problemen krijgen... MAar back to tha game! Die download url (demo) werkt niet Grtz
Link naar reactie
[quote:1721a208bc]Hmmmz, net in een ander topic in dit forum zei je het volgende, om precies te zijn dit: "leek me ook wel een leuk spel, maar heb er verder niet veel meer mee gedaan na de demo. wel leuke graphics, echter wel een van de zovele shooters op rij. IMHO wel een leuk spel, als je een goedkope leuke shooter zoekt... boel sniperen in dit spel in ieder geval..." Hier klink je niet echt enthousiast trubulence, of ligt dat aan mij [/quote:1721a208bc] in eerste instantie was ik er ook echt gek over, maar na paar uurtjes gamen vond ik er toch alweer weinig aan..... daarnaast, deze eerste quote van wij, was voor de release van de full versie, tijdje geleden alweer, en ja, meningen veranderen he :wink:
Link naar reactie
[quote:98ddf493c4="turbulence"] in eerste instantie was ik er ook echt gek over, maar na paar uurtjes gamen vond ik er toch alweer weinig aan..... [/quote:98ddf493c4] Vind ik ook: ik heb hem gekocht omdat deze me leuker leek dan 'the sum of all fears' maar ik moet zeggen dat ik het geen topgame vind. De graphics zijn wel redelijk maar medal of honor is mooier. Het is wel leuk dat er een heleboel poppetjes door het hele spel heen rennen maar als je er een afknalt gaat die op een rare manier dood, dat ziet er voor geen meter uit en de wapens vind ik ook niet om over naar huis te schrijven. En ik word er een beetje misselijk van zoals bij een hele hoop andere shooters. Als ik hem uitgespeeld heb (met cheats) gaat ie de kast in. Voorgoed.
Link naar reactie
We kunnen dan wel allemaal gaan zitten ouwehoeren over Chello, maar die heeft tenminste geen downloadlimiet en een aardige downstream snelheid. Missschien moet je daar maar eens aan de deur gaan kloppen. BTW: om ff on-topic te blijven: de screens zien er veelbelovend uit, ik zal hem ff die demo downloaden zometeen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...