Ga naar inhoud

delta force 3


Aanbevolen berichten

Deltaforce 3; is dat Landwarrior? Dat spel liep ook aldoor vast op mijn pc. Ook in mijn geval konden de systeemeisen hier niets mee te maken hebben. Ik heb daar destijds op dit forum over gepost en er was toen nog iemand bij wie het spel steeds om onverklaarbare redenen vastliep. Ik ben er nooit achter gekomen wat er nu aan de hand was, volgens mij is dat spel gewoon slecht geschreven. Ik heb het spel na twee dagen van mijn schijf & in de doos gepleurd.
Link naar reactie
Het spel is van [url=http://www.novalogic.com]NovaLogic[/url] Ik speel het regelmatig en ik heb er geen problemen ermee. Leuk online spel vind ik zelf! _________________ [url=http://service.madonion.com/compare?2k1=3256848]3DMARK2001[/url] [ Dit bericht is bewerkt door: rickm op 2002-05-13 18:53 ] [ Dit bericht is bewerkt door: rickm op 2002-05-13 18:53 ] [ Dit bericht is bewerkt door: rickm op 2002-05-13 18:54 ]
Link naar reactie
  • 2 weken later...
ik vind het ook een leuk spel maar dat is off topic.. nu on topic; het spel liep bij mij op een ati rage(kwam ook door de "test") ook regelmatig slecht....nu met gf3ti minder last maar loopt niet heel soepel... ....de "engine" van dit spel is niet zo goed/snel als die van b.v quake3 of ut maar kan wel enorme maps te voorschijn toveren... kiezen of delen dus....ook leuke en erg makkelijke map editor!!!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...