Ga naar inhoud

Webhosting


anoniem

Aanbevolen berichten

Wij gaan iemand even op gang helpen met een internetsite. Hij heeft z'n oog laten vallen op http://www.vevida.com/NL/index.asp Ik kende deze niet, maar ik ben eigenlijk nogal verbaasd over wat hier voor weinig geld (39 Euro) wordt geboden. Het ziet er aantrekkelijk uit. Heeft iemand hier ervaring mee (geen addertje onder het gras)? Jan de Boer
Link naar reactie
  • 2 weken later...
[quote:5cb210e77d="J. de Boer"](geen addertje onder het gras)?[/quote:5cb210e77d] Vevida is zeer zeker geen kleine jongen op deze markt, zoals je [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=131804]hier[/url] enigzins suggereert. Het heeft vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. Ze noemen zichzelf een [url=http://www.vevida.nl/NL/organisatie.asp]kleine organisatie[/url], maar vergeleken met de talloze eenmansbedrijfjes in webhostland zijn ze dat zeker niet. Check eens de reacties op [url=http://www.webhosters.nl/gegevens.php?id=394]www.webhosters.nl[/url] over dit bedrijf, daaraan kan je veel aflezen. De adder, voor zover je het een adder kan noemen zijn de behoorlijke kosten voor extra opties die men vraagt. Die kan je hier zien: [url=http://www.vevida.nl/NL/service_onderwerp.asp?owid=9#10]Linkje[/url].
Link naar reactie
[quote:0ceaff9fa1="BelgiumBoy_007"]Bij Linux zit de server er standaard bij, m.a.w. Linux is gemaakt om als server te dienen. Daardoor is het betrouwbaarder.[/quote:0ceaff9fa1] Is eigenlijk onzin. Ten eerste bestaat er ook zoiets als windows 2003 webserver (in diverse smaken :P). Daarnaast is de betrouwbaarheid van een systeem niet afhankelijk van dat systeem, maar van de systeembeheerder. Een niet goed bijgewerkte Linux-server (updates/patches etc) is net zo onbetrouwbaar als het maar kan zijn. Betrouwbaarheid begint bij de kennis en deskundigheid van de systeembeheerder, niet bij het systeem zelf ;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...