Ga naar inhoud

Blanco pagina


anoniem

Aanbevolen berichten

http://windowsupdate.microsoft.com/ http://www.werkenbijdeluchtmacht.nl/ http://www.leidschdagblad.nl/Index Bij bovenstaande pagina's krijg ik in IE en XP SP2 een blanco pagina. Bij sommige andere pagina's krijg ik een deel van de pagina met bv snelkoppelingen niet te zien. Andere pagina's doen het wee zonder problemen. Weet iemand hier de oplossing voor? bvd
Link naar reactie
[quote:a1d0e82b99="Falconetti"]Heb je de nieuwste java op je PC? Zo niet dan download deze hier: www.java.com/en/download/windows_automatic.jsp Mocht daarna nog niet werken dan zou je de beveiliging niveau van IE moeten verlagen naar gemiddeld. Werkt dan nog niet: laat het weten. grtz Falco[/quote:a1d0e82b99] Bedankt voor je reactie, Laatste java was geladen en de beveiling staat op laag. Helaas worden pagina's nog niet weergegeven!
Link naar reactie
[quote:a54360176f="AdBremmer"][quote:a54360176f="Falconetti"]Heb je de nieuwste java op je PC? Zo niet dan download deze hier: www.java.com/en/download/windows_automatic.jsp Mocht daarna nog niet werken dan zou je de beveiliging niveau van IE moeten verlagen naar gemiddeld. Werkt dan nog niet: laat het weten. grtz Falco[/quote:a54360176f] Bedankt voor je reactie, Laatste java was geladen en de beveiling staat op laag. Helaas worden pagina's nog niet weergegeven![/quote:a54360176f] En nu zie ik ook dat als ik start=> zoeken doe ik wel een leuk kwispelend hondje te zien krijg maar dan is verder de gehele linkerzijkant blauw.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...