Ga naar inhoud

@home ontzettend traag internet


Aanbevolen berichten

Hallo, ik heb een probleem met internet (in den bosch) namelijk dat het echt ontzettend traag is, ik heb het idee dat het af en toe nog trager is dan een isdn verbinding. Waar kan dit aan liggen en weet iemand een goed programma of internetsite waar ik de snelheid kan testen? Ook erg opmerkelijk is dat op een van de pc de verbinding enigzins gaat qua snelheid maar op de andere de laptop, waar ik deze ook plaats het echt ontzettend traag gaat!! hopelijk weet iemand sites/programma's en of tips alvast bedankt!
Link naar reactie
Maak een aantal screenshots van metingen op speedtest.nl en/of mordax.nl, en stuur deze naar snelheid@home.nl. Bij een normaal abonnement zou de snelheid ongeveer 500 kB/s down en 60 kB/s up moeten zijn. Er zijn echter gebieden in Nederland waar het beduidend minder is. Ken je niemand in de buurt met een soortgelijk abonnement?
Link naar reactie
nee ken hier niemand in de buurt met hetzelfde abbonement! net even paar metingen gedaan: Resultaten van http://www.speedtest.nl (Overgenomen op Tue Jul 13 2004 om 15:50:47 UTC+0200) Download : 37.3 KByte/sec Upload : 4.4 KByte/sec Connection : 373.0 Conn/min Ping test Nederland : 14.0 ms Resultaten van http://www.mordax.nl Downstream: 22 KB/s Upstream: 5 KB/s maar als ik @home mail met screenshots wat gebeurd er dan? zal wel niet veel zijn he?!
Link naar reactie
[quote:dae9e1b14b="turbo-pascal"]Het standaardakket is echt niet 4000/512. Het standaard pakket is iets van 1024/128.[/quote:dae9e1b14b] Een 'standaardpakket' bestaat niet bij @Home: 'budget', 'basis', 'family' en 'breedband' zijn de abonnements-vormen volgens @Home, waarbij 'family' misschien nog niet overal genoemd wordt: is de nieuwste abonnements-vorm, als ik het wel heb.
Link naar reactie
[quote:414ab21ee2="William_17"]nee ken hier niemand in de buurt met hetzelfde abbonement! net even paar metingen gedaan: Resultaten van http://www.speedtest.nl (Overgenomen op Tue Jul 13 2004 om 15:50:47 UTC+0200) Download : 37.3 KByte/sec Upload : 4.4 KByte/sec Connection : 373.0 Conn/min Ping test Nederland : 14.0 ms Resultaten van http://www.mordax.nl Downstream: 22 KB/s Upstream: 5 KB/s maar als ik @home mail met screenshots wat gebeurd er dan? zal wel niet veel zijn he?![/quote:414ab21ee2] misschien niet maar als je niks doet gebeurt er ook niets, want deze snelheden zijn wel heel laag
Link naar reactie
Kwestie van naamgeving. Met standaard bedoel ik dus zoals het oorspronkelijk was, voor er goedkopere abonnementen kwamen. Tegenwoordig heet dat dus "breedband". Als TS zegt "standaard", dan neem ik aan dat hij deze bedoelt. http://www.home.nl/producten/kabelinternet/ De gemeten snelheden liggen onder het "budget" abonnement. Kan zijn dat @home een foutje heeft gemaakt. Of je hebt gewoon heel erg pech met het net ter plaatse.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...