Ga naar inhoud

bittorent artikel CT juli


Aanbevolen berichten

[quote:a88f71f38f="Obi-wan-kenobi"]Hebben ze daar een reden voor dan? Het stroomtarief is s'nachts in veel huishoudens ook lager dan overdag. 8)[/quote:a88f71f38f] 1. Beter géén stroomverbruik dan een beetje. 2. Mijn vader zegt last te hebben van het "gezoem" van de computer (ookal is die vanuit de slaapkamer alleen te horen als je heeel goed luistert) :-?
Link naar reactie
[quote:fe11c5ec29="m021"] 1. Beter géén stroomverbruik dan een beetje. [/quote:fe11c5ec29] Dat beetje stroom bespaart je dan wel wat bioscoopbezoek en aanschaf van CD's en DVD's ... of mag ik dat niet zeggen? :P [quote:fe11c5ec29="m021"] 2. Mijn vader zegt last te hebben van het "gezoem" van de computer (ookal is die vanuit de slaapkamer alleen te horen als je heeel goed luistert) :-? [/quote:fe11c5ec29] Over het stiller maken van de kast (koeling) kan je ook een heel topic starten ... 8)
Link naar reactie
[quote:83df9a9acb="Obi-wan-kenobi"]Dat beetje stroom bespaart je dan wel wat bioscoopbezoek[/quote:83df9a9acb]Hmm, mijn vader is nogal... ehm... conservatief. De meeste films en tv-series vindt hij verwerpelijk en "getuigen van slechte smaak". :-? Dus voor dat soort dingen blijft wat hem betreft de pc niet aan...
Link naar reactie
Bijna alles is al gezegd maar ook ik wil ff reageren. Dat je de correcte poorten open moet zetten is al medegedeeld. Als je toevalligerwijs ZoneAlarm Free gebruikt gaat dit nog makkelijker. Als je voor het eerst je Torrent client gebruikt zal ZA melden dat deze internet op wil, geef toestemming, dan volgt de melding dat het programma als server wil fungeren (act as server) geef toestemming en klaar. Ik gebruik nu bijna een half jaar Shadows Experimental die tegenwoordig BitTornado heet en ik download bijna alleen de torrents met veel seeders en leechers en mijn gemiddelde downloadsnelheid bedraagt 105Kb. Het gaat dus wel degelijk snel. Overigens zou in de clients ingebouwd moeten zijn dat je download sneller wordt naarmate je je uploadsnelheid hoger zet. Ben uitemate tevreden over Bittorrent. Mocht het voorkomen dat je meldingen krijgt als 'connection refused by trtacker' of 'unknown tracker' zoek dan een andere torrent, want dit zijn meestal torrents die worden aangeboden op trackers (lees downloadsites) waar je lid van moet zijn (de vele BitTorrent forums).
Link naar reactie
Nou, nog maar een keer dan. 1. Ik start PTC (v 1.0.0-beta2) 2. Vervolgens ga ik naar bittorrent sites bijv. www.suprnova en kies een movie. Dat kan er eentje zijn met maar 1 seed, maar ja.. 3. Ik zeg: openen en daarna zie ik RUNNING in PTC. Maar ...Iedereen uploadt tegen tientallen kb/s en ik mag proberen met gemiddeld 3,4, 5 kb/s wat binnen te halen. Dat kan toch niet de bedoeling zijn? Doe ik het niet goed? :-?
Link naar reactie
Nogmaals: het ligt niet aan jou (hoe vaak wil je het horen :-?). De enige twee redenen die ik kan bedenken die aan jou kant liggen zijn: 1. Je hebt je internetverbinding gedeeld en krijgt daarom maar 5 k/s. 2. Je hebt een beperkend programma als NetLimiter geïnstalleerd Heb je niet een van de bovenstaande dingen, dan ligt het écht niet aan jou. :)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...